Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU ALICISI/RECEIVER DÜNYASI > Popüler Uydu Alıcıları > Vestel, Regal, Seg, Rex, Telkom

LinkBack Konu araçları
Eski 10-06-2008, 04:12 PM   #1 (permalink)
sinankazan
Junior Member

Giriş Tarihi: Jun 2006
acil yardım vestel 5000xci

5000xci cihaza aphro menu yazılım attım.kanalları buldu atvyide actı. fşten cikardım taktım cihaz daha acılmıyorum.yazılımda almıyor ne yapmam gerekir yardımcı olurmusunuz
sinankazan Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 10-06-2008, 06:07 PM   #2 (permalink)
polta
Super Moderator

polta'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2006
İlgi: acil yardım vestel 5000xci

nasıl yazılım attın 2000 kanalmı 4000mi
polta Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-06-2008, 06:09 PM   #3 (permalink)
polta
Super Moderator

polta'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2006
İlgi: acil yardım vestel 5000xci

Alıntı:
Orjinal Gönderi : sinankazan Mesajı Görüntüle
5000xci cihaza aphro menu yazılım attım.kanalları buldu atvyide actı. fşten cikardım taktım cihaz daha acılmıyorum.yazılımda almıyor ne yapmam gerekir yardımcı olurmusunuz
sanırım yanlıs yazılım atmıssın flaş yeniden programlanacak elektronikçiye götür
polta Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık