Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU ALICISI/RECEIVER DÜNYASI > Popüler Uydu Alıcıları > Vestel, Regal, Seg, Rex, Telkom

LinkBack Konu araçları
Eski 28-01-2006, 12:55 AM   #1 (permalink)
hasankorkmaz
Junior Member

Giriş Tarihi: Jan 2006
Exclamation SEG DSR 2002 CI ve Modüller

Öncelikle böyle bir forum için teşekkürler, vestel (SEG DSR 2002 CI ) marka uydu alıcısı için hangi emuyu ve ***leri atmalıyım, paket halinde verebilirmisiniz,
emu, ***ler, ve ##### haricinde ki, şifreli kanalların tamamını seyredebilecek bir şekile getirebilirmiyiz?
Öncelikle uydu konusunda acemiyim teknik kelimelerden anlamıyorum, ancak bilgisayar konusundan oldukça anlarım, anladığım kadarıyla vestel marka ürünler için bir yükleyici progrm yok, hyper terminal ile hallediyoruz bunu sanırım. yükleme olayını da kaptım sayılır, diğer konularda yardım ederseniz özellikle erdilege arkadasım sen beni adam edersin sanırım, biraz uğraşsan.
herkese saygılar, iyi çalışmalar.
hasankorkmaz Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 29-01-2006, 03:11 PM   #2 (permalink)
erdilege
Guest

cihazınızın emu yazılımı yoktur. Dbv2 seri cihazların emuyazılımı olmadığından dolayı cihazınıza emu yüklenmez.

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-01-2006, 07:01 PM   #3 (permalink)
hasankorkmaz
Junior Member

Alıntı:
Orjinal Gönderi : denizelektronik
arkadaşım öncelikle cihazının apromenümü yada mavi menümü yada cam girişinde ejet soketi varmı yokmu bunu belirtirsen yardımcı olabiliriz
Cihazımın apromenü veya mavi men olduğunu nasıl anlarım, bildiğim kadarıyla standart menusu, Cihazımda card yuvası mevcut.

@erdilege
Cihazda mulivisionlar, spice platinium, motorstv, abmotor gibi kanalaar açık gel gelelim ben bunların haricnde discovery, game network vs. kanalları izlemek istiyorum, kısaca mümkün olan tüm şireli kanalları seyretmek istiyorum.
bana biraz yardımcı olursanız mutlu olucam.
hasankorkmaz Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-01-2006, 07:02 PM   #4 (permalink)
hasankorkmaz
Junior Member

cihazim DBV2 değil DBV3
hasankorkmaz Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-01-2006, 07:53 PM   #5 (permalink)
hasankorkmaz
Junior Member

Cihazımın Mavi menü dediklerinizden olduğunu okuduklarımdan çıkarttım; master system şifreleri filan mavi menünün şifreleri.
Onun haricinde cihazımda modül yuvaları mevcut ama eject soketinden neyi kastettiğinizi anlamıyorum. cihazın ön yüzünde DBV3 yazıyor. başka bir bilgi lazım mı?
hasankorkmaz Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-01-2006, 08:24 PM   #6 (permalink)
erdilege
Guest

Cihazınızın ön kısmında DVB3 yazıyorsa mavi menülü olan 750 kumandalı yazılımı atabilirsiniz bilgilerinize

Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-01-2006, 08:58 PM   #7 (permalink)
hasankorkmaz
Junior Member

@erdilege
dvb3 c mavi men uk750 25 Ocak 2006 vestel-x-c.rar
bahsettiğin dosya bumu?

gümüş vestel link.rar (347.4 KB, 42 views)
VestLink_1_2.rar (529.1 KB, 43 views)

hangi program ile atabilirim?
hasankorkmaz Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-01-2006, 09:01 PM   #8 (permalink)
hasankorkmaz
Junior Member

@erdilege
kafanı şişiriyorum ama aklıma tek tek geliyor, bu uydu alıcısını Aphro menüye çevirebilirmiyiz?
Bir de bunu aphro menü kanal geçişleri daha mı hızlı oluyor, veya avantajı nedir?
hasankorkmaz Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 31-01-2006, 09:51 PM   #9 (permalink)
erdilege
Guest

Mavi menüyü aproya çeviren yazılım forumda mevcut atabilirsin cihazın kanal geçişleri hızlı ve 2000 kanallı oyunlu olacaktır. Bilgilerinize......

Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 31-01-2006, 09:52 PM   #10 (permalink)
erdilege
Guest

Her iki programıda kullanabilirsiniz gümüş ve vestel link 1.2
dvb3 c mavi men uk750 25 Ocak 2006 vestel-x-c.rar
yazılımda doğru bu yazılımı atıcaksınız cihazınıza

Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-02-2006, 03:14 PM   #11 (permalink)
hasankorkmaz
Junior Member

teşekkür ederim
hasankorkmaz Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-02-2006, 06:30 PM   #12 (permalink)
hasankorkmaz
Junior Member

Acil yardım
Vestel link 1_2 .........ok
port .............ok
dosya seçimi ..........ok
yükleme düğmesine tıkla ...........ok
cihazın fişini takın ..............ok
yükleme Başladı, yükleme bitene kadar bekleyin yazısı ........... Hayır
burada takıldım
lütfen acil destek
hasankorkmaz Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-02-2006, 08:00 PM   #13 (permalink)
hasankorkmaz
Junior Member

yardım edecek kimse yok mu?
hasankorkmaz Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-02-2006, 11:41 PM   #14 (permalink)
erdilege
Guest

vestel link ekranında yazılım kodlarını görüyormusunuz bu çok önemli

Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-02-2006, 05:16 AM   #15 (permalink)
hasankorkmaz
Junior Member

Red face

Alıntı:
Orjinal Gönderi : erdilege
vestel link ekranında yazılım kodlarını görüyormusunuz bu çok önemli
KODLARDAN BAHSETMISSIN NEREDE GOZUKUYOR BU KODLAR BEN BIRSEY GORMEDIM, TALIMATA GORE GITTIM, GERCI BIN UZANTILI DEĞİLDİ NETTEN INDIRDIPĞIM DOSYA, YANI HIC UZANTISI YOKTU.
PROGRAMDA GOSTERDIM.
KABUL ETTI
EN AZINDAN BIR HATA VERDEDI
EKRANDA CIHAZIN FİŞİNİ TAKIN YAZDI TAKTIM.
AMA ILERLEMEDI BUNDAN SONRA
0001
0002
0003
0004 YAZDI EKRANDA
BELIRLI BIR SURE GECTIKCE
SONRA BROGRAM ISKEM ZAMANI ASILDI GIBI BIR HAT VERIYOR
hasankorkmaz Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!