|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
|
Öncelikle böyle bir forum için teşekkürler, vestel (SEG DSR 2002 CI ) marka uydu alıcısı için hangi emuyu ve ***leri atmalıyım, paket halinde verebilirmisiniz,
emu, ***ler, ve ##### haricinde ki, şifreli kanalların tamamını seyredebilecek bir şekile getirebilirmiyiz? Öncelikle uydu konusunda acemiyim teknik kelimelerden anlamıyorum, ancak bilgisayar konusundan oldukça anlarım, anladığım kadarıyla vestel marka ürünler için bir yükleyici progrm yok, hyper terminal ile hallediyoruz bunu sanırım. yükleme olayını da kaptım sayılır, diğer konularda yardım ederseniz özellikle erdilege arkadasım sen beni adam edersin sanırım, biraz uğraşsan. herkese saygılar, iyi çalışmalar. |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#3 (permalink) | |
|
Junior Member
|
Alıntı:
@erdilege Cihazda mulivisionlar, spice platinium, motorstv, abmotor gibi kanalaar açık gel gelelim ben bunların haricnde discovery, game network vs. kanalları izlemek istiyorum, kısaca mümkün olan tüm şireli kanalları seyretmek istiyorum. bana biraz yardımcı olursanız mutlu olucam. |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Junior Member
|
Cihazımın Mavi menü dediklerinizden olduğunu okuduklarımdan çıkarttım; master system şifreleri filan mavi menünün şifreleri.
Onun haricinde cihazımda modül yuvaları mevcut ama eject soketinden neyi kastettiğinizi anlamıyorum. cihazın ön yüzünde DBV3 yazıyor. başka bir bilgi lazım mı? |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Junior Member
|
Acil yardım
Vestel link 1_2 .........ok port .............ok dosya seçimi ..........ok yükleme düğmesine tıkla ...........ok cihazın fişini takın ..............ok yükleme Başladı, yükleme bitene kadar bekleyin yazısı ........... Hayır burada takıldım lütfen acil destek |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Junior Member
|
Alıntı:
PROGRAMDA GOSTERDIM. KABUL ETTI EN AZINDAN BIR HATA VERDEDI EKRANDA CIHAZIN FİŞİNİ TAKIN YAZDI TAKTIM. AMA ILERLEMEDI BUNDAN SONRA 0001 0002 0003 0004 YAZDI EKRANDA BELIRLI BIR SURE GECTIKCE SONRA BROGRAM ISKEM ZAMANI ASILDI GIBI BIR HAT VERIYOR |
|
|
|