Geri Git   Number 1 Forum Group > PC -INTERNET - PROGRAMLAR & WEB TASARIMI > Bilgisayar ve Teknolojileri > Windows

LinkBack Konu araçları
Eski 18-01-2006, 07:04 PM   #1 (permalink)
palacı
Junior Member

Giriş Tarihi: Jul 2005
xp yardım

arkadaşlar bilgisayar calışırken yanlışlıkla fiş çekilmiş tekrar başlatıldığında xp başlatılmıyor hatası veriyor ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum.
palacı Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 18-01-2006, 08:23 PM   #2 (permalink)
sinan38
Member

Giriş Tarihi: Jul 2005
format atıp baştan kuracan aynısı bendede oldu
sinan38 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-01-2006, 11:13 AM   #3 (permalink)
basicx
Junior Member

Giriş Tarihi: Sep 2005
bu tarz sorunlarda pek yapılabılecek bır sey yoktur guvenli kipte baslatıp yedeklemelerınızı yapın sonra pc nızı formatlayın burden her ne kadar onar kullanın desemde uzun vadelı ve etkılı bır sonuc verecegını sanmıyorum microsoft işletim sistemlerinin en büyük hatası bu bunun önüne geçemediler..Ama güvenli kipide açamıyorsan önce cd den onar seçenegını kullan onarmaya calıs yedeklerını al sonra tekrar fortmala geçmiş oldun dostum..İnşallah kurtarırsın verileri
basicx Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-01-2006, 01:30 PM   #4 (permalink)
osmanak
Junior Member

Giriş Tarihi: Aug 2005
Arkadaşlar merhaba win açmadı defalarca denememe rağmen bende format attım ama kurulumdan sonra eger xp cd si takılı değilse '' reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device'' yazıyor enterliyorum yine aynısı oluyor cd den boot ederken bir yanlışlık mı yaptım acaba şimdi cd takılı olmadan win açmıyor onuda açarken harddiskten boot seçeneğini tıklarsam öyle açıyor win.ne yapmak lazım lütfen yardım
osmanak Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık