|
||
|
|
#51 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
|
bir sorunumda benden pentyum 4 kullanıyorum genelde gece geç saatlerde sanki ayarlanmış gibi pc reset atıyor orjinal wındos kullandım yine yaptı pc nin içini açtım boarddaki pervaneti temizledim pervanenin altında ise dört köşeli bir entegre var bu sovurucu işlemi görüyor keza yine fark etmedi
|
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#52 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
Mekan: çorum
|
İlgi: Bilgisayar Donanımsal Sorunlarımızı Buraya Yazalım
slm. sorunum şu: explorer 7 yi indirip kurdum fakat micr.outlook web acsessi açıyor ama mesaj gönderemiyorum. gelen mailleri okuyabiliyorum. acaba nedendir. kullandığım sitenin sertifikası geçerli değil diyor. bu sertifikayı kabul etmesini veya ktanımasını nasıl sağlayabilirm acaba. tşkler...
|
|
|
|
|
|
#54 (permalink) |
|
Co Administrators
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
|
Selam dostum, sorunun nedenleri şunlar olabilir, öncelikle pc restart atıyorsa ram'lerde bir sorun olabilir, farklı ram bulursan denemeni tavsiye ederim ikincisi windowsun orjinal değilse outlokda sorun olabilir, sertifika uyarısınıda o yüzden vermiştir.
|
|
|
|
|
|
#55 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
Mekan: çorum
|
mrb. pc restar atmyor. windowsum orjinal değildi. ama ben orjinal yapan bir prğ. ile orjinal yapkım. şu an otomatk güncellemelerin hepsini yapmış bulunmaktayım. exp. hariç. çünkü bu çalışmıyor. diğer tüm yüklemelerde sorun yaşamıyorum. yani orjinal gibi oldu pc. exp 7.yi yüklediğimde sertifika uyarısı veriyor. yani outlok web sertifikası.
|
|
|
|
|
|
#60 (permalink) | |
|
Co Administrators
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#61 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
|
selam arkadaşlar benim pc beklemeye al dediğim zaman kapanıp yeniden açılıyor beklemeye geçmiyo yani bir de bu günlerde çıkan bi sorun windows açılıp kapanırken gelen fon sesi artık yok oldu nedenleri ne olabilir sizce
|
|
|
|
|
|
#62 (permalink) |
|
Co Administrators
![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: Hendek-Beyazsaray
|
ses kartı driverini yeniden yukleyiniz, progdvb bölümünede aynı sorundan topik acmışsınız ,demekki sorun ses kartınızın driver'indean kaynaklanıyor, önce ses kartınızı yeniden yükleyin, sonra cözülmesse cevap arayalım selamlar.
|
|
|
|