Geri Git   Number 1 Forum Group > PC -INTERNET - PROGRAMLAR & WEB TASARIMI > Bilgisayar ve Teknolojileri > Yazılım

LinkBack Konu araçları
Eski 22-07-2008, 12:01 PM   #1 (permalink)
crazy_gokhan
Senior Member

crazy_gokhan'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2007
Mekan: ADANA
Bu setle İngilizceyi kavrayacaksınız(Accelerated Word Memory Power)(No Rapid)

MERHABA ARKADAŞLAR;

Öncelikle yaptığım paylaşımlarımda yorumlarınızla ve teşekkürlerinizle bana destek olduğunuz için teşekkür ederim

Sonunda uzun zamandır uploadı için uğraştığım Accelerated Word Memory Power setini sizlerle paylaşıyorum.Daha önce açılmış konulardaki ölü linkler de beni buna teşvik etti.

Nedir bu set ? Ne işe yarar ?

Bu set İngilizce dahil çoğu yabancı dildeki kelimeleri beynimizde hayali olaylarla birleştirerek kalıcı bir şekilde hafızamızda birleştirme olayıdır. Bir ezber programı değildir.
Kelimeleri günlük hayatımızda ilginç olaylarla birleştirerek ve zevk alarak kelimeleri hafızanıza yerleştirebilirsiniz(ezberleyebilirsiniz demiyorum), KPDS ve TOEFL gibi zor sınavları bu setle rahatlıkla yapabilirsiniz.

Tekniği nedir? Bir örnekle açıklar mısınız?
Tabii ki.

“FLEE: (fli) KAÇMAK , FİRAR ETMEK.
Fil avlamak için Afrika’ya giden bir avcının ateş etmekte tereddüt etmesi sonucu ;FİLİ vuramadığını ve FİLİn kaçtığını düşünün. Bu olaydaki FİL veya FİLİ ifadesi size İngilizce “flee” kelimesinin anlamını hatırlatacaktır.”(Accelerated word memory power kitabı sayfa 9)

Nasıl? Artık Fil kelimesini nerede duyarsanız duyun size hep bu “firar” olayını hatırlatacaktır.Ve artık bu kelimeyi unutmak – eğer kafanızda canlandırabildiyseniz- çok zor hatta imkansızdır.

Sette bunun gibi 300’e yakın kelimenin hafızada nasıl tutulduğu resimlerle anlalatılmıştır.Ayrıca bunun tekniği de derslerle izah edilmiştir.

Gelelim linklere, daha önce bazı parçalarını indirip diğerlerini indiremeyen arkadaşlarım için her kitabı ve cdyi ayrı ayrı linkler halinde hazırladım. İndirilmesi rahat olsun diye ziddu.com adlı bir servera gönderdim.Böylelikle rapid sıkıntısı çekmeyeceğinizi umuyorum.

Set şunlardan oluşuyor:

1- FOTOGRAFİK HAFIZA KARTLARI
2- MEMORABLE VOCABULARY REPETITION FOR TOEFL AND KPDS KİTABI
3- ACCELERATED WORD MEMORY POWER KİTABI
4-2 adet Audio CD

İşte linkler

FOTOGRAFİK HAFIZA KARTLARI
Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - Ziddu

MEMORABLE VOCABULARY REPETITION FOR TOEFL AND KPDS
Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - Ziddu

ACCELERATED WORD MEMORY POWER

1.CD

2.CD

Linke tıkladığınızda çıkan sayfanın en sağında “Download” ibaresi var mavi okla ona tıklayın daha sonra güvenlik kodunu girin ve indirin.

Paylaşımlarımda şifre yoktur. Tüm dosyalar Kaspersky Internet Security 7.0 ile taranmış ve hiçbirinde virüse rastlanmamıştır.

teşekkürlerinizi eksik etmeyin.Bana bu yeter de artar bile.

Saygılar…
(Modlardan ricam eğer konuyu yanlış yere açtıysam onu uygun yere taşıyınız.Ayrıca gezginler.net linkini tanıtım amaçlı değil arkadaşlar kitabı edinsin diye koydum.Hiçbir reklam amacım yoktur.)
crazy_gokhan Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 22-07-2008, 12:12 PM   #2 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
İlgi: Bu setle İngilizceyi kavrayacaksınız(Accelerated Word Memory Power)(No Rapid)

Eline sağlık dostum, mevcut ingilizcemizin üzerine ne koyarsak iyidir saolasın...
ByKuzguN şuan çevrimiçi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-07-2008, 05:37 PM   #3 (permalink)
best54™
Co Administrators

best54™'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: Hendek-Beyazsaray
İlgi: Bu setle İngilizceyi kavrayacaksınız(Accelerated Word Memory Power)(No Rapid)

Teşekkürler.
best54™ Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık