|
||
|
|
#228 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 2005
Mekan: EUROPE
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#229 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2005
|
Alıntı:
Not: Sanırım bu gece inmeyeceğe benziyor. Çok acil değilse biraz bekleteceğim sizi. Malum paylaşım programları ha deyince indirmiyor;) |
|
|
|
|
|
|
#236 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bunu yapmayı uzun zamandır düşünüyorum fakat çok zaman alacak. Sanırım yakın zamanda yaparım. Ayrıca ana sayfanın bilgisayar bölümünün aşağılarında alfabetik dizinimiz de mevcut, oradan da çeşitli programlara ulaşabilirsiniz. Veya da arama yaptırarak bulabilirsiniz ( bu başlıkta ara yaptırarak da).Fakat bu başlığa yine de yakında bir el atmayı ve ölü linklerden arındırıp, sağlam mesajları da alfabetik sıraya koymayı düşünüyorum. Biraz uykusuz kalacağız ama olsun;)
|
|
|
#239 (permalink) |
|
Senior Member
|
Sevgili @mayvaz. Yukarıda talep ettiğiniz arcon programını hala aramaktayım. Daha doğrusu size de forumumuza sorun yaratacağını düşündüğüm programları eklemek istemiyorum. Bulduğum bir iki arcon installerı trojan içeriyordu. Unuttuğumu düşünüp sitem etmeyin diye yazıyorum, hala sağlam bir installer aramaktayım fakat maalesef bu programın bulunmasının çok kolay olmadığını siz de biliyorsunuz.
Diğer yandan foruma link eklemek istiyorsanız şayet, herhangi bir paylaşım sitesinde upload yaparsınız.Ardından mesaj yazarken "buradan indirin vs." gibi kelimeler yazın ve yazdığınız kelimeyi seçin. sitemize yazmak için kullandığınız kutunun üst kısmındaki "insert link" butonuna tıklayın ve açılan url penceresine linkinizi ekleyin. Bu aşamada iki adet http//: yazmamasına özen gösterin.
|