|
||
|
|
#178 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 1970
|
Alıntı:
199 202 206 211 hatalar düzelttilmiştir 212 213 şimdilik hata devam ediyor sağlam link bulunca eklenecek |
|
|
|
|
|
|
#185 (permalink) | |
|
Junior Member
|
kardeş rar lı dosya
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#186 (permalink) |
|
Senior Member
|
VLC Media Player
![]() VLC Media Player şu ana kadar benim konusunda en iyi dediğim Media Player Classic programını bile geride bırakacak kadar çok formata destek veren yeni nesil, açık kaynak kodlu ortam oynatıcılarından birisi. Bunun dışında eMule, eDon*** tarzı programlar için de son derece kullanışlı bir oynatıcı. innDirmekte olduğunuz dosyayı bitmeden seyredebilmenin benim bildiğim tek yolu VLC Media Player. Ayrıca belki küçük ama çok güzel daha bir sürü özelliğe sahip. örneğin oynattığınız dosyayla eş zamanlı olarak enstantane yakalayabilir ve bunu ekranınızın sol üst köşesinde bir süre görüntüleyebilirsiniz. Ya da MacOsX iletim sisteminin çok sevdiğim bir özelliğini Windows'a taşıyarak, oynattığınız medya'yı arka plan olarak oynatabilmeniz (ki bu özellik gerçekten çok hoşunuza gidecek). Ayrıca bu sürümle beraber Türkçe dil desteği de eklenmiş. Zaten çok güzel özelliklere sahip olan ve her yeni sürümünde kendini çok ileri götüren VLC Media Player'ın bana göre hala tek eksisi, kullanışsız bir listeye sahip olması. ınşallah bir sonraki sürümde bunu giderirler. çalıştırdığı örnek formatlar MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, mp3, ogg ve dvd - vcd formatları vb. hepsi |
|
|
|
|
|
#188 (permalink) |
|
Senior Member
|
ZoneAlarm Pro 6.0.667.0
![]() ZoneAlarm® Pro provides you with easy-to-use protection against spyware, hackers, and identity thieves. *Easy to download *Step-by-step installation wizard *"Out of the box" settings provide immediate protection *ZoneAlarm firewalls are trusted by millions of users worldwide. *ZoneAlarm Pro is fully compatible with major antivirus software and *Windows® operating systems (98SE/ME/2000 Pro/XP). Download from ZoneLabs: |
|
|
|
|
|
#189 (permalink) |
|
Senior Member
|
Agnitum Outpost Firewall Pro 3.0.543.5722 (431) - Final
![]() Bir çok özelliğe sahip bu firewall (güvenlik duvarı) programı isteğe bağlı olarak ziyaret ettiğiniz sitelerde veya aldığınız E-postalardaki zararlı scriptleri, reklam pencerelerini, vb.. size zarar veren şeyleri engelleyebiliyor. Size yapılan saldırıyı algılayıp saldırıyı yapan bilgisayarı 15 dakikalığına sizden uzaklaştırabiliyor. isteğe bağlı olarak bu süre artabiliyor. Programın Hassaslık ayarları sayesinde en küçük ping'leri ve port taramalarını bile algılayıp yapanların size ip'sini veriyor. internete ulaşmak isteyen her türlü programın adını ve bağlanmak istediği adresi size iletiyor. isteğinize bağlı olarak o programın internete bağlanmasını engelleyebiliyorsunuz. internet bağlantısına izin verdiğiniz programlardan birinin kodları değişirse size uyarı veriyor ve bir daha soruyor: "internet bağlantısını vereyim mi?" Daha birçok özelliği olan bu programı şiddetle tavsiye ediyorum. Program hakkındaki diğer Açıklamaları okumak için buraya bakabilirsiniz Download 4.6Mb |
|
|
|