Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL KONULAR & SOHBET > Genel Sohbet Muhabbet > Kitap Dünyası > Yeni Çıkan Kitaplar

LinkBack Konu araçları
Eski 11-03-2007, 01:52 PM   #1 (permalink)
galerihikmet
Special Member

galerihikmet'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 1970
Mekan: Galeri Hikmet Kitabevi-Bartın-Amasra
Gelibolu Müfrezesi

Yazan-Zafer Güler

“... Bu ishal ve kanamayla vücudumdaki bitler de hareketlenmişti. Ölsünler diye buzların üzerine koyduğum iç çamaşırlarım kaskatı kesilmiş, tahta gibi olmuştu fakat bu sefil yaratıklar ölmemiş eski canlılıklarını koruyordu. Günlerce toprak yedim hatta benim gibi dizanteri olanlar da vardı, onlara da toprak yemelerini emrettim. Killi toprak biraz olsun bu hastalıkla mücadelede etkili bir ilaçtı…”
- Yüzbaşı Mustafa Tevfik
Yaklaşık bir asır sonra gün ışığına çıkan anıların sahibi Müfreze Süvari Komutanı Yüzbaşı Mustafa Tevfik Bey… Onun, Hicaz demiryolunda hacılara saldıran eşkıyalara karşı savaştığı çöllerden, efsaneleşmiş ve kanla yoğrulmuş Çanakkale cephesindeki ölüm kalım savaşına kadar birçok macerasına tanıklık edeceksiniz… Ve paramparça olmuş bir ülkenin düşmana karşı yokluk içindeki haykırışının buruk hikâyesini okuyacaksınız…
Bizler ve gelecek kuşaklar, Yüzbaşı Mustafa Tevfik ve onun gibi canını bu topraklar için feda etmiş yüz binlerce şehidini bir kez daha yâd etmek durumundayız. Onların karşılıksız ve saf duygularla nasıl büyük bir mücadele verdiğini, bu eşsiz vatanı bizlere ne kadar zor koşullarda emanet ettiklerini bu kitapta bulacaksınız. Bugüne kadar yazılanların ve anlatılmaya çalışılanların üstündeki gerçekleri bilmek istiyorsanız, Gelibolu Müfrezesi size bunların hepsini en net şekilde gösterecektir

Truva Yayınları
Dizisi : Tarih
Fiyatı : 10.00. YTL
İstanbul / 2007 - Mart

galerihikmet Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 11-03-2007, 02:26 PM   #2 (permalink)
OKURT
Senior Member

OKURT'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: usta34
Tanıtım için Teşekkürler...
OKURT Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-03-2007, 02:50 PM   #3 (permalink)
best54™
Co Administrators

best54™'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: Hendek-Beyazsaray
Okumayı arzu ettiğim bir kitap tanıtım için teşekkürler.
best54™ Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-03-2007, 02:22 PM   #4 (permalink)
ft.ak_s
Senior Member

ft.ak_s'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
Mekan: Mazaka
Tanitim için sağol...
ft.ak_s Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-03-2007, 08:01 PM   #5 (permalink)
onursusan
Senior Member

onursusan'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2006
Çok güzel bir yazı olmuş. Teşekkürler.
onursusan Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık