|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Special Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 1970
Mekan: Galeri Hikmet Kitabevi-Bartın-Amasra
|
Cevaplar Kitabı
![]() Yazar: Carol Bolt Çevirmen: ÖMER ERDURAN EROL ERDURAN Üzerinde çok düşünüp bir türlü karar veremediğiniz şeyler mi var? Bazı sorularınızın yanıtlarını bulmakta zorlanıyor musunuz? BU KİTAPTA TÜM SORULARINIZIN CEVABINI BULABİLİRSİNİZ 1. Kitabı kapalı bir şekilde kucağınızda ya da bir masanın üstünde tutun. 2. Soracağınız soruya on-onbeş saniye boyunca yoğunlaşın. Sorular şu biçimlerde sorulmalıdır: “Giriş başvurusu yaptığım iş benim için doğru olan iş mi?” ya da “bu hafta sonu yolculuk yapmalı mıyım?” 3. Sorunuzu zihninizde canlandırır ya da yüksek sesle söylerken (her defasında sadece tek bir soru sorun), avucunuzu kitabın ön kapağına yerleştirip diğer elinizin parmaklarıyla sayfaların bir kenarını arkadan öne doğru okşayın. 4. Zamanın doğru olduğunu hissettiğinizde, parmağınızın durduğu yerden kitabı açın. Cevabınız karşınızda olacak. 5. Her yeni sorunuzda bu işlemi aynen tekrarlayın. REMZİ*yayınları *12/2005 Isbn:*9751410711 ,*Ciltli *Dil:*Türkçe Türü: Kişisel Gelişim [*türkçe*] Fiyatı: 12,50 YTL
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#3 (permalink) |
|
Special Member
|
oyun kitabı deği ama hoş bir kitap şu an elimde her sayfada ayrı güzel sözlerle donatılmış örneğin rasgele bir sayfa açıyorum ve çıkan yazıyıaynen yazıyorum
BU KESİN DEĞİL ve birkaç başka sayfa HAYAL GÜCÜNÜ KULLAN İLK AKLIMA GELEN ÇÖZÜM EN İYİSİ OLMAYABİLİR Ve son sayfa TEK BAŞINA OLMAZ enteresan bir kitap çünkü içinde ilginç yazılar var ciltli kalın bir kitap
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Member
![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
|
Alıntı:
Hikmet Abi Artık Burdayım ve Bizim için seçtiğin o güzel kitap tanıtımlarını buradan takip edecem bilgin olsun.. |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Special Member
|
gürol sevgili dostum seni burada görmek ne güzel inan gürol yazısını görünce gözlerim parladı hoş geldin yine buluştuk beraberiz desene inan çooook çok sevindim seni burada gördüğüme ve yorumlarınla siteyede renk katacaksın eminim ve renk katmağa başladın bile bana gelince hangi sitede kitap bölümü varsa kanım kaynıyor dayanamıyorum ve hemen yazıyorum
biraz sonra tanıtacağım kitap süper bugün çıktı sağlıcakla kal
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |