Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL FORUM DUYURULARI > Yeni Üyeler / Tanışma Bölümü

LinkBack Konu araçları
Eski 21-12-2006, 10:12 AM   #1 (permalink)
mehmet Selçuk
Junior Member

Giriş Tarihi: Dec 2006
İyi Günler-Tanışalım

Forumla bu sabah tanıştım. İlginç olabileceğini düşünerek üye oldum.
Adana'da ikamet eden emekli tarih öğretmeniyim. Halen Siem Fen Dershanesi Tarih öğretmenliği yapıyorum. Milliyet Blog da mesleki anılarımı yazıyorum .
Tarih ,insan,arkeoloji ve çevre ilgilendiğim alanlardır. Sevgilerle.
Mehmet Selçuk Gazioğlu

Son Düzenleme mehmet Selçuk tarafından 21-12-2006 10:16 AM de yapıldı..
mehmet Selçuk Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 21-12-2006, 10:24 AM   #2 (permalink)
ByKuzguN
morali bozuk admin

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
Merhaba Foruma hoşgeldiniz, sizin gibi insanları aramızda görmekten mutluluk duyarız.
ByKuzguN Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-12-2006, 10:37 AM   #3 (permalink)
tayfuncum
Super Moderator

tayfuncum'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2006
Mekan: rfactor(no aids)
hoşgeldin arkadaşım.
tayfuncum Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-12-2006, 10:39 AM   #4 (permalink)
KAdaVRa
Senior Member

KAdaVRa'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: İstanbul
aramıza hoşgeldiniz...
KAdaVRa Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-12-2006, 10:40 AM   #5 (permalink)
McFeatFomenter
Senior Member

McFeatFomenter'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2005
Hoşgeldiniz Mehmet Bey. Bizler de forumumuzda sizin ilgi alanlarınızı içeren konulara çoğu zaman değinmekteyiz. Umarım bu hususta daimi bilgi alışverişimiz olacaktır. Selamlar.
McFeatFomenter Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-12-2006, 11:11 AM   #6 (permalink)
araturka
Senior Member

araturka'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2006
hoşgeldiniz öğretmenim sizin gibi bilgi hazinesine ihtiyacımız olabilir başarılar dilerim
araturka Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-12-2006, 11:14 AM   #7 (permalink)
onursusan
Senior Member

onursusan'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2006
Hoşgeldiniz...Aramıza katılmanıza çok sewindim...
onursusan Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-12-2006, 01:32 PM   #8 (permalink)
TRessam
Co Administrators

TRessam'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2005
Mekan: Samsun
Alıntı:
Orjinal Gönderi : mehmet Selçuk
Forumla bu sabah tanıştım. İlginç olabileceğini düşünerek üye oldum.
Adana'da ikamet eden emekli tarih öğretmeniyim. Halen Siem Fen Dershanesi Tarih öğretmenliği yapıyorum. Milliyet Blog da mesleki anılarımı yazıyorum .
Tarih ,insan,arkeoloji ve çevre ilgilendiğim alanlardır. Sevgilerle.
Mehmet Selçuk Gazioğlu
Öncelikle; "Sıcak aile yuvamıza HOŞGELDİNİZ" diyorum hocam.
Zaman içinde forumumuzu yukardaki kelimlelerle tanımlamamın ne kadar gerçek olduğunu göreceksiniz.
Forumumuzda her yaştan ve her meslekten çok değerli kardeşlerimizin bulunduğunu ve bunların içinde birçok meslaktaşınızda olduğunu gururla söylüyorum.
Ve inanıyorumki bugün için; sadece ilginç bulduğunuz forumumuzun kısa zamanda bağımlısı olacaksınız.

Sizler gibi "insan eğitimine" hizmet veren değerli kişileri aramızda görmek bizleride çok memnun eder.

Tekrar Hoşgeldiniz.

Birleşmek başlangıçtır,
Birliği sürdürmek gelişmedir,

Birlikte çalışmak başarıdır.

TRessam Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-12-2006, 02:36 PM   #9 (permalink)
tatar35
Senior Member

tatar35'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2005
Mekan: İZMİR
aramıza hoş geldiniz
tatar35 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-12-2006, 03:01 PM   #10 (permalink)
Eflatun
Senior Member

Eflatun'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
mehmet bey aramıza hoşgeldiniz değerli tecrübelerinizi bizlerlede paylaşırsanız seviniriz katılımlarınızı bekliyoruz...
Eflatun Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-12-2006, 03:57 PM   #11 (permalink)
Güneş
Special Member

Güneş'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
Aramiza Hoşgeldiniz Sizin Gibi Egitimcilere Her Zaman Ihtiyacimiz Var
Güneş Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-12-2006, 04:35 PM   #12 (permalink)
best54™
Co Administrators

best54™'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: Hendek-Beyazsaray
Hoşgelmişşiniz hocam katılımlarınızı bekleriz..!
best54™ Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-12-2006, 08:38 PM   #13 (permalink)
metalik
Special Member

metalik'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Antalya\Kemer
aramıza hoşgeldiniz
metalik Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-12-2006, 11:14 PM   #14 (permalink)
Mertans
Senior Member

Mertans'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2005
mehmet selçuk gazioğlu aramıza hoş geldiniz

Son Düzenleme Mertans tarafından 21-12-2006 11:16 PM de yapıldı..
Mertans Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!