|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Aug 2007
|
alkolik yeni üye
anolokla başlayan aydu hayatım devam ediyor tüm uyduculara ve değerli arkadaşlarıma benide aranıza kabul etmeniz dileği ile ALKOLİK not alkolik olarak giriş yaptım ama alkol hayatıma hiç girmedi SAYGILARIMLA
|
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#6 (permalink) |
|
Co Administrators
![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: Hendek-Beyazsaray
|
Arkadaşım öncelikle hoşgeldiniz benim kişisel bir önerim olcak nic inizle ilgili malum alkol felakettittir başkalarına kötü örnel olmaması acısından coadmin arkadaşlarımıza irtibat kurup isterseniz değiştirebilirsiniz bu benim kişisel önerim gerisi size kalmış .selamlar.
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Junior Member
|
eskişehirden kucak dolusu sevgi ve saygılarımla hoşgeldin mesajlarınıza teşekkür ederim alkolik ama alkolik değilim en kısa zamanda üyelik adımı değiştireceğim önerilerinize teşşekür ederim ben basın ve medya mensubuyum bana yakışan bir üyelik adının verilmesini ilgili arkadaşlardan rica ediyorum saygılarımla
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Junior Member
|
on gündür tatildeydim yalova çınarcık kocadere yalısı benim en hoşuma giden tatil beldesi çinarcık kocadere yalı sını tavsiye ediyorum diğer adıyla pilaclar diyorlar pansiyoları çok ama çok hesaplı tam kafa dinlenecek bir tatil beldesi hele cumartesi ve pazar günleri istanbulluların eylence ve tatil yerleri cebinize fazla para da koymanıza gerek yok herşey oldukca hesaplı karar vernler için şimdiden iyi tatiller.
Son Düzenleme TRessam tarafından 14-08-2007 08:31 AM de yapıldı.. |
|
|
|