Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL FORUM DUYURULARI > Yeni Üyeler / Tanışma Bölümü

LinkBack Konu araçları
Eski 16-03-2008, 11:09 PM   #1 (permalink)
kronik-79
Junior Member

Giriş Tarihi: Mar 2008
Exclamation Böyle bir saç boyası olsa

Merhaba
Ben grafik tasarım bölümünde okuyorum. Ödev olarak, saç boyasıyla ilgili bir ödev konumuz var. Boyanın özelliği, saçınızı istediğiniz zaman boyayıp, solisyonu ile çıkartabiliyorsunuz. İki kullanımlık bir kutu da olucak. Renkleri, kırmızı, bakır, kızıl, mavi siyah,bakır, kumral. Doğal bir boya.
Soruya gelince böyle bir ürün olsa kimler, neden kullanır? Fikirlerinizi almak istiyorum.
Bu arada bildiğim kadarıyla henüz böyle bir ürün yok.
Tamamen hayal ürünü)
kronik-79 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 16-03-2008, 11:32 PM   #2 (permalink)
kemalseymen
Super Moderator

kemalseymen'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: Zonguldak
İlgi: Böyle bir saç boyası olsa

öncelikle hoşgeldin kardeşim.Bence bu ürün tam kadınlara göre istedikleri zaman değiştirebilecekleri bir ürün olması onlar için bal kaymak.Sonuçta güzel görünmek için kullandıkları ama ana nedenin dikkat çekmek olduğu düşünülürse çok iyi bir ürün onlar için.Başımda var bir tane benim ordan biliyorum.(eşim)
kemalseymen Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-03-2008, 11:40 PM   #3 (permalink)
TRessam
Co Administrators

TRessam'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2005
Mekan: Samsun

Böyle bir boya elbetteki özellikle genç kızların ilgisini çeker diye düşünüyorum. Verilen renklere bakılırsa daha çok hızlı yaşamayı seven (Rock - Heav Metal tarzını benimseyen) gençler tarafından tutulur...
TRessam Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-03-2008, 11:46 PM   #4 (permalink)
durdanecan
Senior Member

durdanecan'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006

Ben kesinlikle kullanırım. Mavi favorim olurdu ama pembe de ilginç olabilir. Ama elde etmek için bayağı bi uğraşı gerekir. Bakırla papatya suyunu karıştırırsam hallederim gibime geliyo . Şimdi aslında saçının rengini sürekli değiştiren kadınlar için mutsuz olduklarını iddia eden bi görüş var. Tamamen saçma. Bu bizim hayata karşı duruşumuzun bir ifadesi bence. Herşey gelip geçer ve değişir. Eğer değişiklikle açıksanız ve korkmuyorsanız herşeyi değiştirebilirsiniz. Marjinal de olsa her rengi her tonu kullanabilirsiniz. Erkekler için bu söz konusu olamaz. Çünkü onlar değişmezliğin, muhafazakarlığın (bizdeki anlamı değil sözlüğe bakın lütfen), kalıcılığın simgesidir (biraz Yin-Yang vari oldu ama neyse) . O yüzden kullansa kullansa bu ürünü kadınlar kullanır. Siz üretin ilk müşteriniz benim
durdanecan Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-03-2008, 01:07 AM   #5 (permalink)
kronik-79
Junior Member

Boyanın bu kadar ilgi göreceğini bilseydim üretirde gelirdim
imkanlar el verirse neden olmasın, gerçeğe de dönüştürürüz birgün
ilginiz için teşekkür ederim
kronik-79 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-03-2008, 09:20 AM   #6 (permalink)
kaya22
Technical Admin

kaya22'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm

Alıntı:
Orjinal Gönderi : kronik-79 Mesajı Görüntüle
Boyanın bu kadar ilgi göreceğini bilseydim üretirde gelirdim
imkanlar el verirse neden olmasın, gerçeğe de dönüştürürüz birgün
ilginiz için teşekkür ederim
Herşey Hayel ile başlar sonucta
kaya22 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-03-2008, 09:55 AM   #7 (permalink)
cankIz
Senior Member

cankIz'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Mekan: Can'ın yanıbaşı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : kronik-79 Mesajı Görüntüle
Merhaba
Ben grafik tasarım bölümünde okuyorum. Ödev olarak, saç boyasıyla ilgili bir ödev konumuz var. Boyanın özelliği, saçınızı istediğiniz zaman boyayıp, solisyonu ile çıkartabiliyorsunuz. İki kullanımlık bir kutu da olucak. Renkleri, kırmızı, bakır, kızıl, mavi siyah,bakır, kumral. Doğal bir boya.
Soruya gelince böyle bir ürün olsa kimler, neden kullanır? Fikirlerinizi almak istiyorum.
Bu arada bildiğim kadarıyla henüz böyle bir ürün yok.
Tamamen hayal ürünü)
Siz herhalde bu boyanın grafiksel çalışmalarını yapacaksınız. Afiş, ambalaj, vs...

Bunu dikkat çekmekten hoşlanan, enerjik, çok yönlü, aynı anda çok şey yapabilen, yenilikçi, ruh hali sıkça değişen ( kimi zaman romantik, kimi zaman gerçekçi vs...[ Bu bence çok iyi bir çıkış yolu olur ] ), farklı ortamlarda sıkça bulunan kişiler kullanmak isteyebilir. Bir de doğal olduğunu kesinlikle vurgulamalısınız. Bunun için de, saç boyasının renginde doğal objelerin görüntülerinden yararlanmak iyi bir fikir olabilir. Örneğin; kırmızı renk için, kırmızı bir çiçek, görsel olarak kullanılabilir, ya da bakır rengi için bakır... Aslında daha çok yazabilirdim ama yaptığınız fikir hırsızlığına girer sonra

Kolaylıklar diliyorum...

Son Düzenleme cankIz tarafından 17-03-2008 10:01 AM de yapıldı..
cankIz Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-03-2008, 11:08 AM   #8 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005

Racona ters olmasa bende kullanırdım şaka bi yana kullanılabilir tabi fena olmazdı...
ByKuzguN Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-03-2008, 09:44 PM   #9 (permalink)
KADIKÖY
Senior Member

KADIKÖY'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: İSTANBUL/Ş.SARAÇOĞLU STD.BİRGÜN HERKES FB.Lİ OLMASIN OMUTLULUK BİZDE KALSIN

Alıntı:
Orjinal Gönderi : ByKuzguN Mesajı Görüntüle
Racona ters olmasa bende kullanırdım şaka bi yana kullanılabilir tabi fena olmazdı...
KADIKÖY Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-03-2008, 09:56 PM   #10 (permalink)
kemalseymen
Super Moderator

kemalseymen'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: Zonguldak

ben diyorum usta foruma birşeyler olmaya başladı diye.geçenlerde KADIKÖY Üstadın açtığı konu,şimdi bu saç boyamalar falan.

dur bakalım daha neler göreceğiz.
kemalseymen Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-03-2008, 01:15 AM   #11 (permalink)
gazmanbaba
Senior Member

gazmanbaba'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007

gazmanbabadan + rep saygılarımla
gazmanbaba Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-03-2008, 07:43 PM   #12 (permalink)
shinerose
Junior Member

shinerose'ın Avatarı

üniversiteli gençlerin çok hoşuna gider
shinerose Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-03-2008, 07:53 PM   #13 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005

Alıntı:
Orjinal Gönderi : kemalseymen Mesajı Görüntüle
ben diyorum usta foruma birşeyler olmaya başladı diye.geçenlerde KADIKÖY Üstadın açtığı konu,şimdi bu saç boyamalar falan.

dur bakalım daha neler göreceğiz.
Merak etme @kemalseymen daha muhafazakar olmadık
Birde @KADIKÖY hocamdan duymak lazım gerçi
ByKuzguN Çevrimdışı