|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2007
Mekan: Can'ın yanıbaşı
|
Hoşçakal Number 1 Forum
Hep tanışma yazısı olmaz ya. Kimi zaman da vedalaşmak gerekir.Bir kaç gündür foruma bakmıyordum. Bu gün gördüm ki; artık burası benim üye olduğum Number 1 Forum değil. Üstelik, hızla başka yerlere doğru kayıyor. Bu yüzden sanırım veda vakti...
Herkese kolaylıklar diliyorum. Sevgiyle kalın... @cankIz |
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2007
Mekan: Can'ın yanıbaşı
|
İlgi: Hoşçakal Number 1 Forum
Genele hitap eden bir forumda, her bir üye forum alanında yazdığı kelimeleri beyninin süzgecinden geçirip öyle yazmalıdır diye düşünüyorum. Bir takım kişilerin, forum alanında kullandığı üslubu beğenmedim. İstemediğim ve değiştiremeyeceğim şeylerin olduğu bir mekanda bulunmanın anlamsız olduğunu düşüüyorum sadece.
Sevgi ve saygılarımla... Son Düzenleme cankIz tarafından 09-05-2008 05:18 PM de yapıldı.. |
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: Zonguldak
|
Kararına saygı duyuyorum fakat böyle bir durumda istenmeyen olayları forum yöneticileri ile paylaşarak üstesinden gelinebilecek bir sorun varsa halledilmesi sağlanabilirdi diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Technical Admin
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
|
ve unutmayalımki formumuzda her ırktan insanın olduhunu sitemizde bay, bayan ve çocuklarımızın olduğunu unutmayalım yazılılarımızı yazarken avatar seciminde biraz daha dikkatli davranalım bazı konularda fazlasıyla işin suyu çıkıyor.
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | ||
|
Super Moderator
Mekan: Zonguldak
|
Alıntı:
Alıntı:
anlayışınız için teşekkürler |
||
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Senior Member
Mekan: usta34
|
bir yerden bir düzenlemeler olması için geç kalınmış sayılmaz MATİLDA ile başladı CANKIZ la biter inşallah...ilk uyarı MATİLDA dan gelmişti(öm atmıştı bana) ancak anında müdahale etmek iyi olacaktı ama olmadı tabiki.admin gerekeni yapmıştır ben arkadaşların daha dikkatli olmasından ve üyelere karşı daha iyimser davranmasından yanayım.
saygılar. bu arada kemalseymen e teşekkürler güzel analiz etmiş konuları... |
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Senior Member
Mekan: usta34
|