|
||
|
|
#33 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
|
Site new
siteyi yeni buldum güzel ama beni mod yaparsaniz daha guzel olcak
:AngelzRed:AngelzRed:AngelzRed Benim bitane vardi 30.043 üye vardi domain cöktüü simdi kala kaldik mod yapin beni admin daha iyi olur gerci tanimiyosunuz mod yapin en iyisi ![]() ![]() :puah::AngelzRed:AngelzRed |
|
|
|
|
#34 (permalink) | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
#36 (permalink) |
|
Senior Member
|
tüm arkadaşlara selamlar. Bir oyun ihtiyacımı karşılamak için girmiştim bu siteye. oyunu yüklerim bir daha uğramam diyordum ama sitenin içinde biraz gezmeye başlayınca bütün güzellikleri farkettim. Hemen hemen her bölümde bazı ustalarımızın katkılarını fazlası ile görünce bu siteye bağlılığım arttı. siteyi kuranlar teşekkür ediyorum. (ayrıca siteyi kuran dostları da tanımak istiyorum. cevap yazarlarsa sevinirim)
|
|
|
|
|
#37 (permalink) | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
#38 (permalink) |
|
Special Member
Mekan: İZMİR/KSK
|
öncelikle derdine derman bulabildiğin için sevindim biizm forumda bu forum diğer forumlara benzemez farkıın forumu gezdikçe anlıcaksın dicem ama zaten anlamışın bu işi çözmüşün sana yardımcı olabiliyorsak en büyük mutluluk bizlerindir sana iyi seyirler forumda sevgiler
|
|
|
|
|
#39 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
|
herşey normal gözüküyor hayırlı uğurlu olsun elinize sağlık
benim ricam var bende 8020 dcz marka sunny recover var tap listesi arıyorum bulamıyorum ayrıca benim cihaza nasıl proğram yülenir nasıl güncelleme yapmam lazım üzerinde ki proğram tarihi 20/06/2003 gözüküyor ne yapmam gerkir illa da servisemi götürmem gerekli bana acil bir bilgi rica ediyorum. saygılar sunarım |
|
|