|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
|
Merhabalar
Tüm arkadaşlara merhaba :
Bu forumda bir dostum vasıtasıyla bulunmaya karar verdim. Kendisinede çok teşekkürler ederim. Böyle güzel bir paylaşım ortamına girmeme vesile olduğu için. KAYA 22 Bu andan itibaren kabul ederseniz bende bazı bildiklerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. SEVGİ PAYLAŞTIKÇA ANLAM KAZANIR Yirmibeş yılımı vatana hizmetle tamamladım. Artık sizlerleyim hepinize Sağlık,mutluluk ve başarılı yarınlar diliyorum hep beraber olalım. Sevgilerimle Ahmet BAYRAKTAR |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#14 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
|
Değerli arkadaşlar uzunca bir ara vermek zorunda kaldım bilgisayarda çocuklardan bana sıra gelmiyordu. Kusuruma bakmayın hepinizin candan hoşgeldinin aramıza dileklerine ancak şimdi cevap yazabiliyorum HOŞGELDİK diyorum. hepinize kucak dolusu selamlar.
Değerli Arkadaşlar, Umutek,Eflatun,atilla71,kaya22,Toroman,metalik,den izelektronik59,rezzak,Güneş,TRessam,lulyak,ediaxe ve diğer dostlarım hepinize teşekkürler. Bu candan karşılamanız için. Çok teşekkürler. Biraz hatalarım olabilir şimdiden affınıza sığınırım nede olsa böyle bir ortamda daha önceleri bulunmadım. Acemiliğimiz geçene kadar anlayışınıza teşekkür ederim. Selamlar. |
|
|
|