|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Member
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
|
Herkese Merhabalar
Herkese merhabalar,
Aranıza tekrardan katıldım.Waadaa Forum'da sonique ya da Parliament olarak tanıyanlar olabilir.Bir ara foruma girmekte sıkıntı çektim ama tekrardan aranızda olmak çok güzel. |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#5 (permalink) |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
Mekan: Samsun
|
Aman efendim kimler gelmiş... Hoş gelmiş, safalar getirmiş.
Bir zamanların hırçın çocuğu yeniden yuvaya dönmüş. Hani bir şarkı vardı, zamanında bir başbakanın adıyla anılarak mizah konusu bile olmuştu. "Eller ayırsa bile, Yollar ayırsa bile, Yıllar ayırsa bile, Biz ayrılamayız Biz ayrılamayız..." Aynen bu şarkıdaki gibi oldu... Evet arkadaşlar belki bazılarınız onu önceden tanır veya hatırlamayabilirde. Ben Ozan'ı geçmişteki olağanüstü çalışma performansı ile takdir ederken birden hiç gereksiz yere forumdan ayrılmak zorunda kaldığını görünce çok üzüldüm ve ayrılmaması için ikna etmeye çalıştığım sırada tanıdım. Ayrılmamaya ikna edemedim ama bu sebeplede olsa kendi evlatlarım kadar sevdiğim çok değerli bir dost kazandım. Son zamanlarda çok sık olmasada hep görüştük ama tekrar dönme kararı benim içinde sürpriz oldu. Şimdi yeniden dönmesi benim için evden kaçan evladımın tekrar eve dönmesi kadar değerli varın gerisini siz anlayın. Yuvana geri döndüğün için sana çok teşekkür ediyor ve kocaman HOŞ GELDİN diyorum Ozan... Çok sevindirdin beni çok...
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
Mekan: Samsun
|
Alıntı:
Özellikle bu bölüm: ""Ben Ozan'ı geçmişteki olağanüstü çalışma performansı ile takdir ederken"" Tekrar Hoşgeldin. |
|
|
|
|