Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL FORUM DUYURULARI > Yeni Üyeler / Tanışma Bölümü

LinkBack Konu araçları
Eski 05-09-2006, 06:37 PM   #1 (permalink)
ozankoz
Member

ozankoz'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2006
Herkese Merhabalar

Herkese merhabalar,

Aranıza tekrardan katıldım.Waadaa Forum'da sonique ya da Parliament olarak tanıyanlar olabilir.Bir ara foruma girmekte sıkıntı çektim ama tekrardan aranızda olmak çok güzel.
ozankoz Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 05-09-2006, 06:40 PM   #2 (permalink)
SametCan
Senior Member

Giriş Tarihi: Jun 2005
hoşgeldiniz tekrar..
SametCan Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-09-2006, 07:54 PM   #3 (permalink)
denizelektronik59
Senior Member

denizelektronik59'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2005
aramıza hoş geldiniz...bol paylaşımlar
denizelektronik59 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-09-2006, 08:08 PM   #4 (permalink)
tayfuncum
Super Moderator

tayfuncum'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2006
Mekan: rfactor(no aids)
Hoşgeldin arkadaşım,iyi paylaşımlar...
tayfuncum şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-09-2006, 08:09 PM   #5 (permalink)
TRessam
Moderator

TRessam'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2005
Mekan: Samsun
Aman efendim kimler gelmiş... Hoş gelmiş, safalar getirmiş.
Bir zamanların hırçın çocuğu yeniden yuvaya dönmüş.

Hani bir şarkı vardı, zamanında bir başbakanın adıyla anılarak mizah konusu bile olmuştu.
"Eller ayırsa bile,
Yollar ayırsa bile,
Yıllar ayırsa bile,
Biz ayrılamayız
Biz ayrılamayız..."
Aynen bu şarkıdaki gibi oldu...

Evet arkadaşlar belki bazılarınız onu önceden tanır veya hatırlamayabilirde.
Ben Ozan'ı geçmişteki olağanüstü çalışma performansı ile takdir ederken birden hiç gereksiz yere forumdan ayrılmak zorunda kaldığını görünce çok üzüldüm ve ayrılmaması için ikna etmeye çalıştığım sırada tanıdım.
Ayrılmamaya ikna edemedim ama bu sebeplede olsa kendi evlatlarım kadar sevdiğim çok değerli bir dost kazandım.
Son zamanlarda çok sık olmasada hep görüştük ama tekrar dönme kararı benim içinde sürpriz oldu.
Şimdi yeniden dönmesi benim için evden kaçan evladımın tekrar eve dönmesi kadar değerli varın gerisini siz anlayın.

Yuvana geri döndüğün için sana çok teşekkür ediyor ve kocaman HOŞ GELDİN diyorum Ozan...

Çok sevindirdin beni çok...

Birleşmek başlangıçtır,
Birliği sürdürmek gelişmedir,

Birlikte çalışmak başarıdır.

TRessam Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-09-2006, 08:13 PM   #6 (permalink)
KAdaVRa
Senior Member

KAdaVRa'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: İstanbul
hoşgeldiniz aramıza...
KAdaVRa Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-09-2006, 08:16 PM   #7 (permalink)
kaya22
Technical Admin

kaya22'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
Hoşgeldiniz
kaya22 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-09-2006, 09:28 PM   #8 (permalink)
ozankoz
Member

ozankoz'ın Avatarı

Abi bu kadar çok sevinceğini bilseydim gelmez miydim?Utandırdın beni...

Neyse artık önümüzdeki maçlara bakacağız.

Sen de beni çok sevindirdin abi.Teşekkür ederim.
ozankoz Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-09-2006, 09:39 PM   #9 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
Tekrardan Hoşgeldiniz..
ByKuzguN şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-09-2006, 09:43 PM   #10 (permalink)
Mertans
Senior Member

Mertans'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2005
aramıza hoşgeldin
Mertans Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-09-2006, 10:06 PM   #11 (permalink)
ozankoz
Member

ozankoz'ın Avatarı

Hoşbuldum arkadaşlar.Teşekkür ederim.
ozankoz Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-09-2006, 10:11 PM   #12 (permalink)
TRessam
Moderator

TRessam'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2005
Mekan: Samsun
Alıntı:
Orjinal Gönderi : ozankoz
Abi bu kadar çok sevinceğini bilseydim gelmez miydim?Utandırdın beni...

Neyse artık önümüzdeki maçlara bakacağız.

Sen de beni çok sevindirdin abi.Teşekkür ederim.
Hadi bakalım asi çocuk. İnşallah bundan sonra seninde beni utandırmayacağına ve yukarıda yazdığım mesajın boşuna olmadığını herkese göstereceğine inanıyorum.

Özellikle bu bölüm: ""Ben Ozan'ı geçmişteki olağanüstü çalışma performansı ile takdir ederken""

Tekrar Hoşgeldin.
TRessam Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-09-2006, 11:44 PM   #13 (permalink)
Eflatun
Senior Member

Eflatun'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
hoşgeldiniz...
Eflatun Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-09-2006, 12:47 AM   #14 (permalink)
OKURT
Senior Member

OKURT'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: usta34
Hoşgeldiniz.
OKURT Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit!