Geri Git   Number 1 Forum Group > YERLİ VE YABANCI ÜNLÜLER - SİNEMA OYUNCULARI - ŞARKICILAR - TİYATRO OYUNCULARI > Yerli Oyuncular

LinkBack Konu araçları
Eski 24-04-2007, 03:09 AM   #1 (permalink)
TRessam
Moderator

TRessam'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2005
Mekan: Samsun
Özge Özberk

Özge Özberk

Özge Özberk
Oyuncu | 1976 - İstanbul
1976’da İstanbul’da doğdu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. 2000-2002 yıllarında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Şiir Tiyatrosu Kulübü’nde yönetmenlik yaptı.

Çeşitli amatör tiyatrolarda dansçı ve oyuncu olarak çalıştı. Oğlum Adam Olacak, oyununda yönetmen yardımcısı ve oyuncu olarak görev aldı.

Bizim Ev, Sır Dosyası ve Bizimkiler gibi çeşitli televizyon yapımlarında oyunculuk yaptı, Yıldız Tepe adlı televizyon filminde başrol oynadı.

Otogargara müzikaliyle katıldığı BKM Oyuncuları’nın Sen Hiç Ateşböceği Gördün Mü? ve Bana Bir Şeyhler Oluyor oyunlarında rol aldı.

Birleşmek başlangıçtır,
Birliği sürdürmek gelişmedir,

Birlikte çalışmak başarıdır.

TRessam şuan çevrimiçi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 16-05-2007, 01:11 AM   #2 (permalink)
Desinatör
Senior Member

Desinatör'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Özge Özberk

Özge Özberk
Gerçek Adı: Özge Özberk
Doğum Yeri: İstanbul
Doğum Tarihi: 13.08.1976

Onu Ünlü Yapan Ne? GORA filmindeki Ceku karakteri

Birliktelikleri:
Sevgilisi: Hayim Sadioğlu

Ailesi:
Kardeşi: Özgür Özberk

Ödüllerinden Bazıları:
2006: Sadri Alışık Ödülleri, En iyi yardımcı kadın oyuncu, (Babam ve Oğlum)
2006: Beyaz İnci Televizyon Ödülü

Eğitim:
- Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü

Meraklısına...

BKM Oyuncusu olarak "Otogargara", "Bir Demet Tiyatro" ve "Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?" gibi oyunlarda oynadı.
"Yanında gülemediğin erkekle bir gelecek kuramazsın!" diyor.
Broadway'e gitme hayali var.
Elele dergisindeki röportajında vücudunun en çok neresini beğendiği sorusuna "Anlam yükleyebildiğim tek yer olan gözlerim." diye cevap vermiştir.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-05-2007, 01:12 AM   #3 (permalink)
Desinatör
Senior Member

Desinatör'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Tüm Filmleri:

Mavi Gözlü Dev (2007)
Babam ve Oğlum (2005)
G.O.R.A (2004)
Yıldız Tepe (2000
Desinatör Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-04-2008, 01:55 AM   #4 (permalink)
TRessam
Moderator

TRessam'ın Avatarı

İlgi: Özge Özberk

Birleşmek başlangıçtır,

TRessam şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-04-2008, 11:40 AM   #5 (permalink)
MATİLDA
Member

MATİLDA'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Mekan: SKANDAL:)

bu ne biçim paylaşım on satırı 3 e bölmüşler bunları birleştirsin birileri...:(
MATİLDA Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-04-2008, 11:42 AM   #6 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz

niye sinilendin yahu
ayhan53 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-04-2008, 11:48 AM   #7 (permalink)
MATİLDA
Member

MATİLDA'ın Avatarı

neden sinirlenmiyeyim ayhan bey bir yazı okuyacam siteyi geziyorum zaten o ne paramparça müslüm baba gibi darmadağın bir yer burası....
MATİLDA Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-04-2008, 11:55 AM   #8 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz

bir kadın eli değmesi lazım
yoksa toparlanamz bu dağınıklık
ayhan53 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-04-2008, 12:08 PM   #9 (permalink)
MATİLDA
Member

MATİLDA'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : ayhan53 Mesajı Görüntüle
bir kadın eli değmesi lazım
yoksa toparlanamz bu dağınıklık
hakikaten siz admin olmalıydınız verin yetkiyi dümdüz edeyim burayı...
MATİLDA Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-04-2008, 12:15 AM   #10 (permalink)
TRessam
Moderator

TRessam'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : MATİLDA Mesajı Görüntüle
bu ne biçim paylaşım on satırı 3 e bölmüşler bunları birleştirsin birileri...:(

Sevgili MATİLDA kardeşim;
Düşünce olarak haklı olabilirsin. Yani bir sanatçıya ait tüm dökümanı tek bir mesaj içinde görmek istiyorsun. Doğrudur.
Yalnız dikkatini çekmek istediğim bir şey var.
Forumumuzun bu bölümündeki sanatçı tanıtımlarının hemen hemen tümüde aynı format içinde verilmiştir. İstersen diğer sanatçılarıda incelersen bunu görürsün.
Format şu;
İlk mesaj : Sanatçının özgeçmişi
2. mesaj : Sanatçının filmleri
3. mesaj : Sanatçının resimleri.

Arada bir kaç tane farklı olsada, yerli yabancı sanatçıların neredeyse tümü bu format içinde verilmiştir.
Hatta bir çoğunuda ben vermişimdir.
İşte bu sebeple olsa gerek bunu dikkate alan "Desinatör" isimli üyemizde bazı sanatçıları bu formata uygun olarak vermiş. Sağolsun.
Bu arada bu sanatçı ilk olarak benim tarafımdan 24-04-2007 tarihinde verilmiş. İkincisi ayrı bir konu olarak "Desinatör" tarafından 16-05-2007 tarihinde verilmiş. Ben dün gece bunlarıda sizin istediğiniz gibi birleştirdim. Tek konu yaptım.
Sonuç olarak dün gece bu sanatçımızın resimlerinin olmadığını fark ettim ve resimlerinide ekledim.
Forum içinde beğenmediğiniz bölüm yada konuları eleştirmek en doğal hakkınız, buna sözümüz yok.
Yalnız bu bölümdeki düzenin böyle olduğunu dikkate almanızı belirtmek istedim.
Selamlar, saygılar.

Birleşmek başlangıçtır,

TRessam şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-04-2008, 12:38 AM   #11 (permalink)
MATİLDA
Member

MATİLDA'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : TRessam Mesajı Görüntüle
Sevgili MATİLDA kardeşim;
Düşünce olarak haklı olabilirsin. Yani bir sanatçıya ait tüm dökümanı tek bir mesaj içinde görmek istiyorsun. Doğrudur.
Yalnız dikkatini çekmek istediğim bir şey var.
Forumumuzun bu bölümündeki sanatçı tanıtımlarının hemen hemen tümüde aynı format içinde verilmiştir. İstersen diğer sanatçılarıda incelersen bunu görürsün.
Format şu;
İlk mesaj : Sanatçının özgeçmişi
2. mesaj : Sanatçının filmleri
3. mesaj : Sanatçının resimleri.

Arada bir kaç tane farklı olsada, yerli yabancı sanatçıların neredeyse tümü bu format içinde verilmiştir.
Hatta bir çoğunuda ben vermişimdir.
İşte bu sebeple olsa gerek bunu dikkate alan "Desinatör" isimli üyemizde bazı sanatçıları bu formata uygun olarak vermiş. Sağolsun.
Bu arada bu sanatçı ilk olarak benim tarafımdan 24-04-2007 tarihinde verilmiş. İkincisi ayrı bir konu olarak "Desinatör" tarafından 16-05-2007 tarihinde verilmiş. Ben dün gece bunlarıda sizin istediğiniz gibi birleştirdim. Tek konu yaptım.
Sonuç olarak dün gece bu sanatçımızın resimlerinin olmadığını fark ettim ve resimlerinide ekledim.
Forum içinde beğenmediğiniz bölüm yada konuları eleştirmek en doğal hakkınız, buna sözümüz yok.
Yalnız bu bölümdeki düzenin böyle olduğunu dikkate almanızı belirtmek istedim.
Selamlar, saygılar.

saygın açıklamalarınıza teşekkür ederim.çok naziksiniz.
MATİLDA Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-04-2008, 12:57 AM   #12 (permalink)
TRessam
Moderator

TRessam'ın Avatarı

Bende anlayışınıza teşekkür ederim. Sizde çok naziksiniz.
Ayrıca yukarıdaki 9 nolu mesajınızda şakayla karışık yetki talebiniz olmuş. Forumda çalışmak bir şeyler yapmak istemeniz güzel bir şey. Zaten eleştirinizde bunu gösteriyor.
İşte bundan cesaret alarak bende diyorumki, sözünü ettiğiniz "dümdüz etme" olayına bugünden başlayabilirsiniz.
Mesela listemizde bulunmayan sanatçıları bulup vererek, yada mevcutlara yeni ilaveler yaparak, veya farklı bölümlerde farklı konular açarak olabilir bu değilmi ?
Yetkide devamında geliverir bakarsınız...!

Yalnız şunuda hatırlatmak isterim;
Bu forumda en alt'ından en üst'üne kadar tüm yetkiler üyenin foruma olan ilgisi, katkıları ve paylaşımları ile orantılı olarak verilmiştir.
Bizlerde bu yetkileri alabilmek için çok çalıştık çoook.

Selamlar, sevgiler.

Birleşmek başlangıçtır,

TRessam şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-04-2008, 01:38 AM   #13 (permalink)
MATİLDA
Member

MATİLDA'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : TRessam Mesajı Görüntüle
Bende anlayışınıza teşekkür ederim. Sizde çok naziksiniz.
Ayrıca yukarıdaki 9 nolu mesajınızda şakayla karışık yetki talebiniz olmuş. Forumda çalışmak bir şeyler yapmak istemeniz güzel bir şey. Zaten eleştirinizde bunu gösteriyor.
İşte bundan cesaret alarak bende diyorumki, sözünü ettiğiniz "dümdüz etme" olayına bugünden başlayabilirsiniz.
Mesela listemizde bulunmayan sanatçıları bulup vererek, yada mevcutlara yeni ilaveler yaparak, veya farklı bölümlerde farklı konular açarak olabilir bu değilmi ?
Yetkide devamında geliverir bakarsınız..