|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
|
Deniz Uğur Sunat
Gerçek Adı: Deniz Uğur Doğum Yeri: - Doğum Tarihi: 01.01.1973 Boy : 1.68 m Onu Ünlü Yapan Ne? Benimle Evlenir misin? adlı Tv Dizisindeki Esra rolü ile ünlenmiştir. Birliktelikleri: Eşi: İsmail Hakkı Sunat (Merhum Aktör) Eşi: Şirzat Bilallar (Gazeteci) Sevgilisi: Tamer Karadağlı Ailesi: Babası: Mete Uğur, Opera Sanatçısı Oğlu: Engin Deniz. Büyük Halası: Keriman Halis Ödüllerinden Bazıları: 1997: 9. Ankara Film Festivali; Umut Veren Yeni Kadın Oyuncu, Bir Erkeğin Anatomisi Eğitim: - İstanbul Üniversitesi; Devlet Konservatuarı, Tiyatro Bölümü Meraklısına... 21 yaşında konservatuarı bitirdikten sonra Tiyatro İstanbul'da, Çetin Ceviz oyunu ile profesyonel tiyatro hayatına adım atmıştır. Kent Oyuncuları ve Tiyatro İstanbul topluluğuyla, çeşitli tiyatro oyunlarında başrol oynamıştır. Çeşitli Tv Dizilerinde rol alan Deniz Uğur eşini kaybettikten sonra uzun bir dönem çalışmamış ve psikolojik tedavi görmüştür. Daha Sonra "Yağmur Zamanı" adlı diziyle tekrar ekranlara dönmüştür. Eşi, Çanakkale'deki yazlıklarında, gürültü yüzünden tartıştığı komşusu tarafından öldürülmüştür Kocasının ölümünün ardından uzun süre ona mektuplar yazmıştır. Tüm Filmleri: Baba Oluyorum (2007) (TV dizisi) Hayatım Sana Feda (2006) (TV Dizisi) Sahte Prenses (2006) (TV Dizisi) Yağmur Zamanı (2004) (TV Dizisi) Zümrüt (2004) (TV Dizisi) Bana Şans Dile (2001) Benimle Evlenir misin (2001) (TV Dizisi) Bir Erkeğin Anatomisi (1997)
Harekette birlik olmazsa, Fikirde birlik faydasızdır. Son Düzenleme OKURT tarafından 16-05-2007 10:43 AM de yapıldı.. |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |