|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
Mekan: Samsun
|
Alişan ( 19.06.1976 )
Alişan ( 19.06.1976) Bingöl´lü bir ailenin çocuğu olarak 19 Haziran 1976´da İstanbul Kasımpaşa´da dünyaya geldi. Müzik piyasasına atılana kadar adı Serkan´dı. Müzik yeteneği, küçük yaşlarda ailesi tarafından anlaşıldı. Henüz iki yaşındayken, İbrahim Tatlıses´in 'Sabuha', İzzet Altınmeşe´nin 'Maden Dağı' adlı türkülerini ezbere okurdu. Okul yıllarında öğretmenleri ders arasında Serkan´a türkü söyletirlerdi. Bu, liseyi bitirene dek sürdü. Serkan´ın en büyük amacı pilot olmaktı ancak ÖSS´den yeterli puanı kazanamayınca bu hayali suya düştü. Lise 1. sınıftayken, babasının maddi desteğiyle ilk kasetini yaptı. Ancak bunu, gerçek bir kaset çalışması olarak kabul etmiyor.Dedesi ve dayısının yakın dostu olan, Prestij Müzik´in ortağı Hilmi Topaloğlu tarafından keşfedilen Serkan, daha sonra firmanın diğer ortakları Mahsun Kırmızıgül ve Burhan Aydemir´ in de desteğiyle ilk albümü 'Sana Birşey Olmasın' ı 1997´de piyasaya çıkardı. Albümün çıkış parçası 'Kralı Gelse' adlı parçayla müzik dünyasında büyük yankı uyandırdı. DİSKOGRAFİ Sana Birşey Olmasın (1997) Var Ya (1999)
Birleşmek başlangıçtır, Birliği sürdürmek gelişmedir, Birlikte çalışmak başarıdır. Son Düzenleme TRessam tarafından 29-05-2008 01:58 AM de yapıldı.. |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: Samsun/Kadife Kale
|
Alişan
Bingöllü bir ailenin çocuğu olarak 19 Haziran 1976'da İstanbul Kasımpaşa'da dünyaya geldi. Müzik piyasasına atılana kadar adı Serkan'dı. Müzik yeteneği, küçük yaşlarda ailesi tarafından anlaşıldı. Henüz iki yaşındayken, İbrahim Tatlıses'in "Sabuha", İzzet Altınmeşe'nin "Maden Dağı" adlı türkülerini ezbere okurdu. Okul yıllarında öğretmenleri ders arasında Serkan'a türkü söyletirlerdi. Bu, liseyi bitirene dek sürdü.
Serkan'ın en büyük amacı pilot olmaktı ancak ÖSS'den yeterli puanı kazanamayınca bu hayali suya düştü. Lise 1. sınıftayken, babasının maddi desteğiyle ilk kasetini yaptı. Ancak bunu, gerçek bir kaset çalışması olarak kabul etmiyor. Dedesi ve dayısının yakın dostu olan, Prestij Müzik'in ortağı Hilmi Topaloğlu tarafından keşfedilen Serkan, daha sonra firmanın diğer ortakları Mahsun Kırmızıgül ve Burhan Aydemir' in de desteğiyle ilk albümü "Sana Birşey Olmasın" ı 1997'de piyasaya çıkardı. Albümün çıkış parçası "Kralı Gelse" adlı parçayla müzik dünyasında büyük yankı uyandırdı, şarkısı dilden dile dolaştı. Alişan'ın müzikteki hedefi, her genç yenetek gibi, en iyilere imzasını atıp kalıcı olabilmek... Doğum Yılı : 19/06/1976 Burcu : İkizler |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
|
Albümleri
Varya
01: Hayatım 02 : Var Ya 03 : Şoför 04 : Merak Etme 05 : Senden Başkası Yalan 06 : Koşacaksın 07 : Vay Beni 08 : Tükendim 09 : Kız Ben Seni Vurmazmıyım 10 : Bittim Gel 11 : Le Cane 12 : Berivanım 13 : Yolunu Sonu 14 : Çapkın Yarim |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
|
Olay Bitmiştir
01 İkimize Birden
02 Sen Bende Kaldın 03 Aklın Varsa Evlenme 04 Gitti Yarim 05 Naze 06 Yalan Oldu 07 Korkuyorum 08 Yalancı Sevgili 09 Hey Dilbere 10 İkimize Birden (remix) 11 Olay Bitmiştir 12 Ben Daha Çok Severim 13 Ne Güzel Yaratmış 14 Naze (kürtçe) |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member
|
Söz Mü..
01 Peşindeyim
02 Söz mü? 03 Seviyorum Duysana 04 Vazgeçemem Ki 05 Lori 06 Anam Onu Al 07 Yemin Çiçeğim 08 Sorma Sevdiğim 09 Ömrüm 10 Ekmek Derdi 11 Ağlayamam 12 Ah Ireme (İrem Kız) |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| alişan |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |