|
||
|
|
#51 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
|
İlgi: Kazım Koyuncu - Tüm Albümleri - Şarkı Sözleri
SOPEZ GULUR
Raüanis kogelabği Gemzuli xvala xvala Ser ndğaleri botanep Süani pencere üala Sopez gulur So ulur so ulur So ren çkimi iqbali Süani qoropa miğun qoropa Si kçume var vigzali Amseri tutas te ren Vida minon zoğaşa Va minon simegaşüva Komoxti çkimi üala Nena do üaide: Xasan Helimişi Owopxu: Zuğaşi Berepe |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#52 (permalink) |
|
Senior Member
|
NERELERDE GEZİYORSUN
Tepede kalakaldım Mahsun yalnız Gece gündüz bekliyorum Senin pencerende Nerelerde geziyorsun Nereye gidiyorsun Nerede benim geleceğim Senin aşkın var bende aşkın Seni bekliyorum gitmeden Bu gece ayda ışık var Gidesim var denize İstemiyorum seni bırakmak Gel benimle Söz ve müzik: Xasan Helimişi Düzenleme: Zuğaşi Berepe |
|
|
|
|
|
#53 (permalink) |
|
Senior Member
|
İGZAS
İgzas Xvala Ulun Süidamuşi va meçu şuri him Gurimuşi iucuMoxûi uwu himus Gema, zuğa do abjaİduşunu Vida Va moxelu ham kiana ma Bzirareyi ôeyaA dixa Dixo-wunate na dolovincirare A leûa Vidiüoyi ôeya ôetraşa Doviyiüoyi ôeya leûa cari Nena: M.B.Beşli Üaide: K.Koyuncu |
|
|
|
|
|
#54 (permalink) |
|
Senior Member
|
YÜRÜYOR
Yürüyor Yalnız Gidiyor Hayatı vermedi can, ona Kalbini dinledi Gel dedi, ona Dağ, deniz ve nehir Düşündü Gideyim Mutlu etmedi bu dünya beni Bulacak mıyım acaba Bir yer Ağrısız içine yatacağım Bir toprak Gitsem mi acaba Petra’ya* Olsam mı acaba toprağa yem Söz: M.B.Beşli Müzik: K.Koyuncu * Lazca’da “Petra’şa na idare !/Petra’ya gidesice!” diye bir beddua vardır. Petra Ürdün’de, ulaşılması güç bir noktadadır ve Lazlar’da en uzak kent imgesine sahiptir. Petra’nın Türkçe’deki karşılığı “cehennemin dibi” dir. |
|
|
|
|
|
#55 (permalink) |
|
Senior Member
|
VA MİŞÜUNAN
AVLASÜANİ CUNELİ Avlasüani cuneli öepri megipinare Si golvali ioxi ma eüegipinare E emine nak ulur naşkvi do çayisüani Anderi na dosüudu him öipe boyisüani Ela komemaoni wuluûina orûaşa Uüaçxe pişmanare onweli onüarûaşa Nena do üaide: Lazuri xalüuri birapa |
|
|
|
|
|
#56 (permalink) |
|
Senior Member
|
AVLUN GÜNEŞLİ
Avlun güneşli kendir yayacağım Sen geç git çağır ben peşinden geleceğim Emine nereye gidiyorsun bıraktın da köyünü Ander kaldı o uzun boyun Gel benimle küçükken Sonra pişman olacaksın beşik sallarken Söz-müzik : Anonim Laz Halk Şarkısı |
|
|
|
|
|
#57 (permalink) |
|
Senior Member
|
GOLAS EMPULA YULUN
Golas empula yulun xolo öima öimasen E Cuma memiuci nosi gogişaşasen Zuğas na koma yextaps varşa karavi reni? Doloxedun do mulun a mskva bozo va reni? Xopaşi a oôute tikina ekaberi Gyuli mo miğarğalam şur eşemiğareyi? Bulur do gobulur ma a kulani va reni? E nana kodopskidi soti bozo va reni? Nena do üaide: Lazuri xalüuri birapa |
|
|
|
|
|
#58 (permalink) |
|
Senior Member
|
DAĞDAN BULUT YÜKSELİYOR
Dağdan bulut yükseliyor yine yağmur yağacak Arkadaş, dinle beni yine aklın şaşacak Denizde duman çıkıyor acaba gemi mi var? İçine binip de, gelen bir güzel kızmı var? Hopa’nın bir köyü sepeti arkasında Sevdiğim kızma bana canımı mı alacaksın? Gidip gelip geziyorum buralarda hiç kız yok mu? Ey anacağım evde kaldım bana göre bir kız yok mu? Söz-müzik : Anonim Laz Halk Şarkısı |
|
|
|
|
|
#59 (permalink) |
|
Senior Member
|
YEŞİLİ ÜAMİYONİ
Yeşili üamiyoni moxti mendemiyoni Ma duyla va maxenen xanumi gomiyoni Atinaşi minare bozo si eüçopare Nanasüani va momçu babasüani ôilare Hayde e bozomota avla kocedu tuta Giyona oxorişa egonkta do cegonkta Nena do üaide: Lazuri xalüuri birapa |
|
|
|
|
|
#60 (permalink) |
|
Senior Member
|
YEŞİL KAMYON
Yeşil kamyon gel götür beni Ben iş yapamıyorum hanım gezdir Atina’nın minaresi kız seni alacağım Annen vermedi bana babanı vuracağım Haydi ey kız avluya düştü ay Götüreyim seni eve bir öyle çevireyim bir böyle Söz-müzik : Anonim Laz Halk Şarkısı |
|
|
|
|
|
#61 (permalink) |
|
Senior Member
|
BOZO
“Bozo, ma si maoropen Mu ôare va maziten” Maoroperûi Si va bziriüo andğa Kiana meixven domawonerûu Öe Var Huy oropa mu on gomoöondru Ma mi vorûi gomoöondru Gomoöondru eveli Ezmoce bziram xvala xarayisüani LumcirûuMurunwxepe dijvales dorûuyi? Memancudi dorûu Him si orûiyi? So on him fotoğrafepes na on bere? Nena: Memedali Üaide: Dina |
|
|
|
|
|
#62 (permalink) |
|
Senior Member
|
KIZ
“Kız, seni seviyorum Ne yapacağım söyleyemiyorum” Seviyordum Seni görmesem bir gün Dünya yıkılıyor sanırdım Hey Hayır Şimdi aşk nedir unuttum Ben kimdim unuttum Unuttum geçmişi Rüyamda görüyorum yalnız yüzünü Akşamdı Yıldızlar kendilerini göstermiş miydi? Öpmüştün beni O sen miydin? Nerede o fotoğraftaki çocuk? Söz : Memedali Müzik: Dina |
|
|
|