![]() |
![]() |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
REP Gücü : 0
REP Puanı : -253
REP Seviyesi :
![]() ![]() |
YU-MA-TU cs-5500 ci kilitlendi
Selam arkadaslar bana yardimci olursaniz cok sevinirim bendeki problem
bendeki alet yu-ma-tu cs 5500ci Panelde 88:88 yazisi cikiyor fisini cikarip takiyorum daha hallen birsey olmuyor acaba ne yapmam lazim? bana neler lazim ne yapmam gerkdigini yazarsaniz cok sevinirim Saygi sevgilerimle ibo |
|
|
|
| İlgili Linkler |
|
|
#4 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
REP Gücü : 302
REP Puanı : 29594
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sen hangi loader kullanıyorsun bilmiyorum.Genelde yüklemek istediğin şeyi seç tikten sonra start dicen connect yazısı çıkınca sen cihazın fişini takıcaksın anladın mı
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Junior Member
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
burda var indir şu loader ı http://www.number1forum.com/forum/at...8&d=1143312962
bunu kullan çok basit eski yazılımı yükle açılır sanırım burda da anlatım var yazılım yükleme 2.konu yazılım yüklem diye YU-MA-TU MX serisi Yazılım Güncelleme Resimli Anlatımı başlığındakini yap http://www.number1forum.com/forum/showthread.php?t=5866 anlatım |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Technical Admin
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
REP Gücü : 50
REP Puanı : 910537
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
REP Gücü : 0
REP Puanı : -253
REP Seviyesi :
![]() ![]() |
selam endlessdeath kardesim dediklerini yapmak istiyorum ama dedgim gibi olmuyor hani fisden cikartipo takinca 88:88 degisik birsey gelse yapacamda ondan baska birsey gelmiyor tam olarak böyle 88:88 deki : biraz daha aydin yaniyor 88 ler biraz sönük yaniyor ve hicbir dügmein funktionu yok olmuyor yani
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Junior Member
REP Seviyesi :
Alıntı:
kaya22 arkadşın dediği gibi de olabilir arkadşın dediği işlemi yapacak bir elektronikçiye ihtiyaç olabilir |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
REP Gücü : 4451
REP Puanı : 443018
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
power tuşuna basılı tutup fişe takın displayde uuuuu yazarsa bir ihtimal yazılım yükleyebilirsin aksi halde kaya22 arkadaşın dediği gibi jtag veya flash programmer olan birine flashı programlatman gerekir kolay gelsin.
|
|
|
|