Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU ALICISI/RECEIVER DÜNYASI > Yumatu > Yumatu 8000 Serisi

LinkBack Konu araçları
Eski 21-05-2007, 03:32 PM   #1 (permalink)
seyyahnet
Senior Member

seyyahnet'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
Yumatu 8000ci güncel arama hatası.

merhaba.
elimde bir yumatu 8500ci 2mb cihaz var.
degişik yazılımlar denedigim halde güncelleme yaparken belli kanallardan sonra takılıp kalıyor.
fişi çekmek gerekiyor.orijinal yazılım ve güncel bulabildigim yazılımlardan attım.
sonuç ayni.
resetliyorum tekrar taratıyorum.2 güncelleme frekınsınıda denedim.
bu cihaza başka ne yapılabilir.
usta arkadaşlardan rica ediyorum.
kolay gelsin.
seyyahnet Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 21-05-2007, 03:42 PM   #2 (permalink)
denizelektronik59
Senior Member

denizelektronik59'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2005
arkadaşım reset at bide 12731 v 3333 dene netvork tarama yap bakalım yine yaparsa flaşın yüklenecek
denizelektronik59 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-06-2007, 03:45 PM   #3 (permalink)
seyyahnet
Senior Member

seyyahnet'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
merhaba.
denedim arkadaşım ama sonuç ayni biraz taradıktan sonra takılıyor fişi çekmek gerekiyor.
flash ıda degiştim olmadı.
bu cihazlardan birkaçtane ayni arızadan geldi düzeltemedim.
işlemci hatası olabilirmi acaba.
kolay gelsin.
seyyahnet Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-06-2007, 04:42 PM   #4 (permalink)
OKURT
Senior Member

OKURT'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: usta34
yazılım problemi...dir..ancak şu şekilde aşabilirsin..
11734-o3291 de güncelleme yap...trasporter leri bulunca exit yap(kilitlenmeden önce transporter sayısını ekranda göreceksin)...aramadan çık peşinden tekrar auto arama yap bütün kanalları bulur..kolay gelsin..
OKURT Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-06-2007, 11:43 AM   #5 (permalink)
kaya22
Technical Admin

kaya22'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
bende bu problemi çözemedim frekansları tek tek elle girdim sanırım bazı frekanslarda sorun oluyor.
kaya22 şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-06-2007, 04:50 PM   #6 (permalink)
metalik
Special Member

metalik'ın Avatarı

Mekan: Antalya\Kemer
sevgili ustalar ve arkadaşlar elle taratmayın bende bir 8000 serisi 1m mak denedim mak kilitlendi bende çareyi kanal settingde buldum yükledim ve kurtuldum
metalik Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-09-2007, 03:09 PM   #7 (permalink)
arif yetkin
Junior Member

Giriş Tarihi: Jan 2007
cihazın fabrika ayarına dön sonra tüm tp leri sil 12731 di*** 03333 frekansını gir sebeke açık şekikde taramayı başlat trt kanallarını bulunca anten kablosunu cihazdan şökün arama bitene kadar bekleyin tarama bittikten sonra bulunan kanalları ok ka basıp hafızaya alın .menüden tamamen çıkın anten kalosunu takın .sebeke kapalı şekilde otomatik aramayapın tüm kanallar bulacaktır .bizzatkendim denedim size sadece kanal sıramalası kalır. ozenelektronik-arif@hotmail.com
arif yetkin Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-09-2007, 12:15 PM   #8 (permalink)
kaya22
Technical Admin

kaya22'ın Avatarı

Mekan: Hayal Gözlüm
bilgi için teşekkürler işe yarıyor denedim.
kaya22 şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık