|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
|
Yumatu 8000ci güncel arama hatası.
merhaba.
elimde bir yumatu 8500ci 2mb cihaz var. degişik yazılımlar denedigim halde güncelleme yaparken belli kanallardan sonra takılıp kalıyor. fişi çekmek gerekiyor.orijinal yazılım ve güncel bulabildigim yazılımlardan attım. sonuç ayni. resetliyorum tekrar taratıyorum.2 güncelleme frekınsınıda denedim. bu cihaza başka ne yapılabilir. usta arkadaşlardan rica ediyorum. kolay gelsin. |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
|
merhaba.
denedim arkadaşım ama sonuç ayni biraz taradıktan sonra takılıyor fişi çekmek gerekiyor. flash ıda degiştim olmadı. bu cihazlardan birkaçtane ayni arızadan geldi düzeltemedim. işlemci hatası olabilirmi acaba. kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: usta34
|
yazılım problemi...dir..ancak şu şekilde aşabilirsin..
11734-o3291 de güncelleme yap...trasporter leri bulunca exit yap(kilitlenmeden önce transporter sayısını ekranda göreceksin)...aramadan çık peşinden tekrar auto arama yap bütün kanalları bulur..kolay gelsin.. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
|
cihazın fabrika ayarına dön sonra tüm tp leri sil 12731 di*** 03333 frekansını gir sebeke açık şekikde taramayı başlat trt kanallarını bulunca anten kablosunu cihazdan şökün arama bitene kadar bekleyin tarama bittikten sonra bulunan kanalları ok ka basıp hafızaya alın .menüden tamamen çıkın anten kalosunu takın .sebeke kapalı şekilde otomatik aramayapın tüm kanallar bulacaktır .bizzatkendim denedim size sadece kanal sıramalası kalır. ozenelektronik-arif@hotmail.com
|
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|