|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Technical Admin
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
|
Yumatu IQ Serisi Truman Yazılımı 01.04.2007
Arkadaşlar trumanda eksik kalmadı ve yazılımı çıkardı.Tps Au.Saygılar. Son Düzenleme kaya22 tarafından 18-03-2008 07:01 PM de yapıldı.. |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
|
saol kaya usta ama işe yaramadı yeni yazılım daha çıkmamış olsa gerek kimseden ses seda yok .birde ayrıca SUNNY 8020 dcl markaya 230 küp ile son yazılımı attım makine bozuldu ineye ceyran meyran gelmiyor flasları yandı sanırım bir haftadır tamirde daha yapamadılar.sanırım yanlış yazılımdan olsa gerek en ufak hatalar çok büyük sorunlara yol açıyor genede bilgilerini sunuyorsun saol!
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
|
R_AT_1030DCIAZ_HW_12_03...
BIN Dosyası 1.025 KB işte kaya usta bu yazılımı atma yaptıgımda yükleme başladı. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12...ve çok seri biçimde 99 oldu iş bittiginde makine çalışmamaya başladı elektrik makineye hiç gelmiyor hiç açılmıyıor ve gölcükte sunny yetkili serviste haylan sorunu çözmüş deiller bekliyoruz bugün gene arıycam yapmıişlarmı diye haybeye iş oldu başımısa bide makinede benim deil kankinin naptın diye bana söylüyo benim yapçagım bi şey yok dedim ii mi? |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Co Administrators
![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: Hendek-Beyazsaray
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Senior Member
|
atmış olduğunuz programla bu bölümun alakası yok sanıyorum
alakası olsun olmasın bir soru sorulmuş ve o sorunun cevabı verilmiş ama netice bulunanamamıştır?kaya22 sormuştur ben yanıtlamışımdır best 54 forum kurallarına göre herhangi bir sorun oldugunu zannetmiyorum.yeni beklemede kaldık! |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|