|
||
|
|
#2 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
|
İlgi: IQ loader
ArkadaŞlar Acİl Yardima İhtİyacim Var LÜtfen Yardim Edİn
Yumatu Iq Kullaniyorum Ancak 15-20 GÜndÜr Polsat Ve Tps Lere BaĞli Kanallari İzleyemİyorum Bunun İÇİn Şuan Yazilimlar Çikti Dİyorlar Bende İnternetten Buldum Ve YÜkledİm Denedİm Ama Bİr Şey AnlamadiĞim İÇİn Yapamadim Onun İÇİn Şuan Yenİ Yazilim Yanİ Polsat Ve Tpslerİ AÇan Yen Yazilimlari Rs232 İle Nasil AtacaĞim Yanİ Çok Program TÜrÜ (alİ *** Upgrade .../.../2007 , System Upgrade .../.../2007 Bootloader, Mİnİ Upgrade (alİ System Upgrade) Bunlarin Hangİsİyle Yazilim YÜkleyeceĞİm Yanİ Örnek Eurosport Kanalini Daha Önce İzlİyordum Şuan İzleyemİyorum Bu Kanali AÇabİlmem İÇİn Yukarida YazdiĞim Hangİ Programla İŞlem YapacaĞim Yardim Edersenİz Sİze Çok Mİnnetar Kalirim LÜtfen Şİmdİden TŞk. Ve Hangİ Yazilimi YÜklememİ Tercİh Edersİnİz Son Yazilim Hangİsİ |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Technical Admin
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
|
yukarıdaki loaderlerin istediğinizle yükleme yapabilirsiniz
en son yazılımı burada istediğinizi yükleyebilirsin http://www.number1forum.com/forum/yu...zilimlari.html |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
|
kaya paylaştığın bilgin için sana çok teşekkür ederim.
çok bir şey istemiş olmassam hangi güncelleme türünden yükleyeceğim yani (mode setting : upgrade ve dump flash var) upgrade bölümünde allcode,maincode(av)ve bunun gibi yükleme modu hangisini seçeceğim system upgradede file dosyasını saçtiğim zaman yazılımı görüyor ama ali xxx upgradede görünmüyor ali xx upgradede dosya adına yükleyeceğim yazılımın baş harfini yazınca çıkıyor. bu şekildede olurmu. kusura bakma ilk defa bu işlemleri yapacağım için kendime sizin gibi arkadaşlardan bilgi deplamaya çalışıyorum merakımı mazur gör lütfen |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Technical Admin
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
|