|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
|
YUMATU IQ(digibox Menu)güncel yazılımları
Yumatu IQ (digibox Menü)***Wiew AU-PW AU OK -DİGİTV OK -TPS AUTO-POLSAT AU OK- 18.04.08- Yazılımı
***view FULL AUTO Polsat AUTO TPS AUTO Premiere AUTO Digi TV AUTO Atlantic bird LA7 AUTO Sİrus OK BISS OK NOT: Bu yazılımlar farklı clon yazılımları olduğu için dıspley görüntüsü gelmez sadece nokta veya 8 işareti çıkarır eğer cihazda kanal görüntüsünde sinyal yok yazısı çıkarsa yapmanız gereken MENÜ TV SİSTEMİ VİDEO ÇIKIŞI CVBS GETİRMENİZ GEREKİR emu *** aktif etmek için MENÜ TV SİSTEMİ 0000 yaptıktan sonra aşagıda KIRMIZI işareti geldikten sonra kumandanızın KIRMIZI tuşuna basıp ***leri görebilirsiniz Kanal listesi olduğu gibi kalsın silinmesin isterseniz asağıdaki OptiBox_2.0 MİNİ UPGRADE seçeneyle yükleyin
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#9 (permalink) |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
|
İlgi: YUMATU IQ(digibox Menu)güncel yazılımları
[quote=Elnur622;531299]Arkadaslar neden yazilimi loader kabul etmiyor siz nasil yuklediniz Loader Alamanca ve error veriyini anliyorum yani yazilim basqa[/quote
arkadasım yazılımı loder gürüyor ve sorunsuz calısıyor sende bir hata var |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Member
![]() Giriş Tarihi: Apr 2008
|
İlgi: YUMATU IQ(digibox Menu)güncel yazılımları
Polta abi benim PC-imde hic bir problem yok gunde en az 12-15 defa YUMATU TRUMAN cihazlarina yazilim ekliyorum . Yaylniz sunda problem oluyor belki loaderde bi yalnisliqmi var ??
|
|
|