Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU ALICISI/RECEIVER DÜNYASI > Yumatu > Yumatu IQ Serisi

LinkBack Konu araçları
Eski 13-05-2008, 04:03 PM   #1 (permalink)
polta
Moderator

polta'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2006
Yumatu IQ (Microx Memu) Yazılımları

YUMATU IQ ( Clone microx menü) Atlantic bird LA7 AU- ART & Showtime AU- POLSAT AU,PW OK- Digitv OK- TPS AU OK 19.05.2008 Yazılımı

TPS AU
Atlantic bird LA7 AU
Polsat AU,
DigiTv AU,
Premeire AU
RAİ OK
SİRİUS OK
Bıss OK

Önemli Not:

(1)yazılımı yükledikten sonra cihaz ön displey hiç bir şey kalmayabilir yada tek 8 kalır

(2)sinyal gelmesse yapmanız gereken MENÜ TV SİSTEMİ VİDEO ÇIKIŞI CVBS GETİRMENİZ GEREKİR

(3)emu K.E.Y aktif etme MENÜ TV SİSTEMİ 0000

(4)bu yazılımda şifreli kanallar arası geçiş maksimum seviyeye getirilmiş özellikle TPS kanallarında geçişler çok hızlı
Dosya Ekleri
Dosya Tipi: rar yumatu IQ (Micro-X menü) ART,SHOWTiME 19.05.2008.rar (603.5 KB, 33 görüntülendi)
Faydalı Linkler
Eski 19-05-2008, 11:07 PM   #2 (permalink)
polta
Moderator

polta'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2006
İlgi: Yumatu IQ (Microx Memu) Yazılımları

YUMATU IQ ( Clone microx menü) Atlantic bird LA7 AU- ART & Showtime AU- POLSAT AU,PW OK- Digitv OK- TPS AU OK 19.05.2008 Yazılımı
1 nolu mesajda güncellenmiştir
polta Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-05-2008, 08:49 AM   #3 (permalink)
Elnur622
Member

Elnur622'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2008

Merhaba abi . eline saaliq ama ben biturlu yazilimi yukleye bilmedim aciyorum loderi yazilimi ekleyim derken " cannot open file " yaziyor neyi yalnis yapisyorum Abi ??
Elnur622 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-05-2008, 05:36 PM   #4 (permalink)
sercol
Senior Member

sercol'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007
Cool İlgi: Yumatu IQ (Microx Memu) Yazılımları

Alıntı:
Orjinal Gönderi : Elnur622 Mesajı Görüntüle
Merhaba abi . eline saaliq ama ben biturlu yazilimi yukleye bilmedim aciyorum loderi yazilimi ekleyim derken " cannot open file " yaziyor neyi yalnis yapisyorum Abi ??
sen sanırım mx loderini kullanıyosun senin makina ıQ degilmi arkadas gir yumatu ıQ bölümüne ordan yükleme loderimi seç loderin tarihi zaten ya 2005 ya 2007 bilgi,sayara indir masun sagına tıkla dosyaları çıkart de 2. sırada olcak sonra allta tamam ı tıkla ondan sonra masaüstünden actıgın loderi aç ve ekrana gelen loderden browse yi tıkla open fıle yazan yeri tıkla yazılımı seç ( tabi buda masaüstünde aynı işlemleri gerçekleştir yani dosyayı çıkart tamam ı tıkla alt taraftaki yazılımı bu şekilde yükleyebilir sin dikkatli oku uytgulayabilirsin kolay gelsinn .herhalde en son 22 05 2008 yazılımı var ya bunu ya 19 nisan yazılımını yükle oto açar kolay gelsin))
sercol Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-05-2008, 08:51 AM   #5 (permalink)
Elnur622
Member

Elnur622'ın Avatarı

Sen dediyin gibi denerim Abi Teşekkürler !

İyiki Varsınız !!
Elnur622 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-05-2008, 09:38 AM   #6 (permalink)
Elnur622
Member

Elnur622'ın Avatarı

Abi bitürlü olmuyor browse-ye tıklıyorum yazılımı açıyrorum ama can not fail diyor başqa da bişey dimiyor
Elnur622 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-05-2008, 09:44 AM   #7 (permalink)
kaya22
Technical Admin

kaya22'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm

Alıntı:
Orjinal Gönderi : Elnur622 Mesajı Görüntüle
Abi bitürlü olmuyor browse-ye tıklıyorum yazılımı açıyrorum ama can not fail diyor başqa da bişey dimiyor
daha önçe hangi yazılımı yuklemiştin trumansa truman yükle.
kaya22 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-05-2008, 09:25 AM   #8 (permalink)
Elnur622
Member

Elnur622'ın Avatarı

Arkadaşlar yazılımı atdım yükleme giderken error verdi H/W-versiyonun düzgün olmadığını yazısı çıktı . Şimdi ben düşünüyorum ki H/W versiyonu deyişecek bir yazılıma ihtiyacım var . Yani aynen TOPFİLED-e olduğu gibi orada İD changer programı varya deyişmek için . Sizlerde bir ricam olucak bana micro x yazdığınız cihazın bilgisini yazarmısınız ? Mümkünse tüm bilgi sistemini . Sonra birlikde arayıb bulalım . Altda gormüş olduğunuz sistem bilgileri benim cihaza aid.

MODEL ID-------- 3329B
S/W versiyon-----1.3.96 EMU
H/W versiyon-----1.0.00
LOADER versiyon--3329B 1.1.2
LATEST UPDATE---May 21 2008
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin