|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
|
Yumatu IQ (Microx Memu) Yazılımları
YUMATU IQ ( Clone microx menü) Atlantic bird LA7 AU- ART & Showtime AU- POLSAT AU,PW OK- Digitv OK- TPS AU OK 19.05.2008 Yazılımı
![]() ![]() TPS AU Atlantic bird LA7 AU Polsat AU, DigiTv AU, Premeire AU RAİ OK SİRİUS OK Bıss OK Önemli Not: (1)yazılımı yükledikten sonra cihaz ön displey hiç bir şey kalmayabilir yada tek 8 kalır (2)sinyal gelmesse yapmanız gereken MENÜ TV SİSTEMİ VİDEO ÇIKIŞI CVBS GETİRMENİZ GEREKİR (3)emu K.E.Y aktif etme MENÜ TV SİSTEMİ 0000 (4)bu yazılımda şifreli kanallar arası geçiş maksimum seviyeye getirilmiş özellikle TPS kanallarında geçişler çok hızlı
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
|
sen sanırım mx loderini kullanıyosun senin makina ıQ degilmi arkadas gir yumatu ıQ bölümüne ordan yükleme loderimi seç loderin tarihi zaten ya 2005 ya 2007 bilgi,sayara indir masun sagına tıkla dosyaları çıkart de 2. sırada olcak sonra allta tamam ı tıkla ondan sonra masaüstünden actıgın loderi aç ve ekrana gelen loderden browse yi tıkla open fıle yazan yeri tıkla yazılımı seç ( tabi buda masaüstünde aynı işlemleri gerçekleştir yani dosyayı çıkart tamam ı tıkla alt taraftaki yazılımı bu şekilde yükleyebilir sin dikkatli oku uytgulayabilirsin kolay gelsinn .herhalde en son 22 05 2008 yazılımı var ya bunu ya 19 nisan yazılımını yükle oto açar kolay gelsin))
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Member
![]() Giriş Tarihi: Apr 2008
|
İlgi: Yumatu IQ (Microx Memu) Yazılımları
Arkadaşlar yazılımı atdım yükleme giderken error verdi H/W-versiyonun düzgün olmadığını yazısı çıktı . Şimdi ben düşünüyorum ki H/W versiyonu deyişecek bir yazılıma ihtiyacım var . Yani aynen TOPFİLED-e olduğu gibi orada İD changer programı varya deyişmek için . Sizlerde bir ricam olucak bana micro x yazdığınız cihazın bilgisini yazarmısınız ? Mümkünse tüm bilgi sistemini . Sonra birlikde arayıb bulalım . Altda gormüş olduğunuz sistem bilgileri benim cihaza aid.
MODEL ID-------- 3329B S/W versiyon-----1.3.96 EMU H/W versiyon-----1.0.00 LOADER versiyon--3329B 1.1.2 LATEST UPDATE---May 21 2008
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|