|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
|
Yumatu IQ (Microx Menu) Yazılımları
Yumatu IQ Serisi (Microx Menu) Yazılımları 17-10-2008 micro-X menülü FULL AUTO yazılımı DİKKAT!!! kanal listeniz silinmesin ayarlarınız olduğu gibi kalsın isterseniz yükleme şeklini loaderden maincode şeklinde şeçerseniz kanal listeniz ve ayarlarınız olduğu gibi kalır BİLGİNİZE!!! Showtime AU ART AU Polsat AUTO TPS AUTO no Premiere AUTO Digi TV AUTO Showtime & ART AUTO Atlantic bird LA7 AUTO Sİrus OK !!!DİKKAT OKUMADAN YÜKLEMEYİN!!! Bu yazılımlar farklı clon yazılımları olduğu için dıspley görüntüsü gelmez sadece nokta veya 8 işareti çıkarır eğer cihazda kanal görüntüsünde sinyal yok yazısı çıkarsa yapmanız gereken MENÜ TV SİSTEMİ VİDEO ÇIKIŞI CVBS GETİRMENİZ GEREKİR emu k*y aktif etmek için MENÜ TV SİSTEMİ 0000 yaptıktan sonra aşagıda KIRMIZI işareti geldikten sonra kumandanızın KIRMIZI tuşuna basıp k*yleri görebilirsiniz DİKKAT!!! DİKKAT!!! bu yazılım B3329 işlemcili olan sadece yumatu IQ normal serileri içindir IQ pluslara kesinlikle yüklenmez BİLGİNİZE!!! DİKKAT: NİLESAT UYDUSUNDAKİ PAKETLERİN AUTO OLMASI İÇİN BİRAZ ART PAKETLERİNİN ÜSTÜNDE BEKLEMENİZ VE SONRA KANALLAR ÜZERİNDE GEZİNİN VE SONRA SHOW PAKETİNE GELİN AUTOLAMAYI TAM YAPSIN
Son Düzenleme kemalseymen tarafından 18-10-2008 01:13 PM de yapıldı.. |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
|
sen sanırım mx loderini kullanıyosun senin makina ıQ degilmi arkadas gir yumatu ıQ bölümüne ordan yükleme loderimi seç loderin tarihi zaten ya 2005 ya 2007 bilgi,sayara indir masun sagına tıkla dosyaları çıkart de 2. sırada olcak sonra allta tamam ı tıkla ondan sonra masaüstünden actıgın loderi aç ve ekrana gelen loderden browse yi tıkla open fıle yazan yeri tıkla yazılımı seç ( tabi buda masaüstünde aynı işlemleri gerçekleştir yani dosyayı çıkart tamam ı tıkla alt taraftaki yazılımı bu şekilde yükleyebilir sin dikkatli oku uytgulayabilirsin kolay gelsinn .herhalde en son 22 05 2008 yazılımı var ya bunu ya 19 nisan yazılımını yükle oto açar kolay gelsin))
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Member
![]() Giriş Tarihi: Apr 2008
|
İlgi: Yumatu IQ (Microx Memu) Yazılımları
Arkadaşlar yazılımı atdım yükleme giderken error verdi H/W-versiyonun düzgün olmadığını yazısı çıktı . Şimdi ben düşünüyorum ki H/W versiyonu deyişecek bir yazılıma ihtiyacım var . Yani aynen TOPFİLED-e olduğu gibi orada İD changer programı varya deyişmek için . Sizlerde bir ricam olucak bana micro x yazdığınız cihazın bilgisini yazarmısınız ? Mümkünse tüm bilgi sistemini . Sonra birlikde arayıb bulalım . Altda gormüş olduğunuz sistem bilgileri benim cihaza aid.
MODEL ID-------- 3329B S/W versiyon-----1.3.96 EMU H/W versiyon-----1.0.00 LOADER versiyon--3329B 1.1.2 LATEST UPDATE---May 21 2008
|