![]() |
![]() |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
REP Gücü : 5961
REP Puanı : 590865
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yükleme Programı ve Yükleme Talimatı
Yumatu MX Plus Yazylym Yükleme Talimaty
1.Comunuzu Seçin 2.Open Bölümünü Tyklayyn 3.Yüklenecek Dosyayy Seçin 4.Starty Tyklayyn Cihazyn Fi?ini Takyn (Yükleme Ba?layacaktyr Cihaz Açylana Kadar Bekleyin) COM baglantysyny yaparak loaderimizi açyyoruz. (COM seçimini yapyn) ![]() OPEN diyerek yazylymy seçiyoruz. ![]() Start diyerek cihazymyzy fi?e takyyoruz ve yazylym i?lemi ba?lyyor. ![]() Yazylym i?lemi bittiginde cihazynyzyn ön panelinde 0001 yazacak ve loader resimdeki gibi Connectting... yazysy olacak bunu görünce yazylym i?lemi bitmi?tir. ![]() 9339 yaparak emuyu aktif edebilirsiniz. Son Düzenleme kaya22 tarafından 19-04-2008 10:09 PM de yapıldı.. |
|
|
|
| İlgili Linkler |
|
|
#3 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
REP Gücü : 245
REP Puanı : 24306
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlgi: Yükleme Programı ve Yükleme Talimatı
verdiğiniz AVupgrade programını indirdim. alıcıyı bilgisayara RS232 kablosuyla bağladım. kaya22'nin verdiği yumatu_5105_xbox_emu_2.4.20_all yazılımını seçtim starta bastım alıcıyı fişe taktım. Alıcı hiçbir şey olmamış gibi normal açıldı. AVupgrade'de ise Connecting... yazısından başka yazı çıkmadı yani yukarıda denildiği gibi "data transfering" yazısı çıkmadı.
Ben nerede yanlış yapıyorum? |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
REP Gücü : 5961
REP Puanı : 590865
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
burda dünkü yazılım var birdaha dene http://www.number1forum.com/forum/yu...8-yazilim.html |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
REP Gücü : 245
REP Puanı : 24306
REP Seviyesi :
Alıntı:
sanırım problem kabloda. kablonun çalışıp çalışmadığını anlamanın bir yolu var mı? |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
REP Gücü : 151
REP Puanı : 15050
REP Seviyesi :
Alıntı:
herşeyi denedim olmadı acab rs 232 bağlantısı mı yanlış anlamadım standart bir rs 232 kablosu kullanıyorum |
|
|
|
|