|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2006
|
Mx Fta Ci Reader Tps Absat Orjinal Menu Yazilimi 2.4.2007
MX FTA CI READER TPS ABSAT ORJINAL MENU AUTO YAZILIMI 2.4.2007
-------------------------------------------------------------------------------- MULTIVIZYON XXL TPS ESCALES CHACCEPECHE USHAIA Son Düzenleme kaya22 tarafından 18-03-2008 09:26 PM de yapıldı.. |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#6 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
|
cevahir arkadaşım ben readeri yükledim her ikisini ayrı ayrı ancak readırı yüklediğimde ekran amlemim değişmekle kalmayıp arama yapınca sonuç alamıyorum kanallar boş atlıyor eski readarım wold tu ve çalışır dyrumdaydı ekranı değiştireyim derken zanedersem uyum sağlıyamadı ne gibi birşey yapmam gerekiyor şimdiden teşekür ederim sağolun var olun
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
|
Cevahİr 53 ArkadaŞim Çok Çok TeŞekÜr Ederİm İlgİlendİĞİnİz İÇİn GerÇektende Çok SaĞolun Ben Sanirim Bİr Noktada YalniŞ YapmiŞim Rader YÜkledİĞİmde Ekranda Sadece Masa ÜstÜ DeĞİŞmİŞtİ Ve Kanallar Var OlduĞu Halde Kanallar AÇilmiyodu YalniŞimda Sadece Rader YÜklememle OluŞmuŞ Zaten Yazilimiyla Bİrlİkte VerdİĞİnİz Pirograma Ben Sadece Yazilimini AtmadiĞimdan AÇilmamiŞ Ve Şİmdİ Her İkİsİnİde YÜkledİm Ve Şuan Yayin Sorunsuz ÇaliŞiyor Ancak Yİnede Multİler AÇilmiyor En Azindan Bİlgİnİze Sunarim Ha Bu Meyanda Multİler ÇaliŞiyorsa Sorun Bendekİ İŞlemİmdende Kaynaklana Bİlİr Yİnede SaĞolun TeŞekÜrler
|
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|