Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU ALICISI/RECEIVER DÜNYASI > Yumatu > Yumatu Mx Serisi

LinkBack Konu araçları
Eski 20-09-2006, 12:40 PM   #26 (permalink)
emreoney
Member

Giriş Tarihi: Jul 2006
yumatu arıza yardım

arkadaşlar mx cıhazım var ama cıhaz bazen sidi takıl ması gıbı takılıyo sın yal gidiyo ama ses bazen devam edıyo arıza hangı parcadan olabılır yardım edersenız sevınırım
emreoney Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 20-09-2006, 12:49 PM   #27 (permalink)
cevahir53
Senior Member

Giriş Tarihi: May 2006
son yazılımı atınız eğer sorununuz devam edıyorsa tunerden kaynaklanır ve teknık servıse goturmen gerekır
cevahir53 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-09-2006, 04:14 PM   #28 (permalink)
digimurat
Junior Member

Giriş Tarihi: Sep 2006
yumatu mx cihazımda turksatta hiç sinyal kesintisi olmadan izliyorum fakat hotbird de geçince birkaç dakika sonra sinyal bir anda kendinden kesiliyor bu sizce neden kaynaklanıyor arkadaslar
digimurat Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-09-2006, 04:22 PM   #29 (permalink)
taha3
Senior Member

taha3'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 1970
Alıntı:
emreoney arkadaşlar mx cıhazım var ama cıhaz bazen sidi takıl ması gıbı takılıyo sın yal gidiyo ama ses bazen devam edıyo arıza hangı parcadan olabılır yardım edersenız sevınırım
Alıntı:
Orjinal Gönderi : digimurat
yumatu mx cihazımda turksatta hiç sinyal kesintisi olmadan izliyorum fakat hotbird de geçince birkaç dakika sonra sinyal bir anda kendinden kesiliyor bu sizce neden kaynaklanıyor arkadaslar
Cihaza kadar olan hatti(Tesisati) Baska cihazla deneyerek.Cihazdan mi yoksa tesisattan mi oldugunu deneyiniz.
taha3 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-09-2006, 11:04 AM   #30 (permalink)
emreoney
Member

Alıntı:
Orjinal Gönderi : taha3
Cihaza kadar olan hatti(Tesisati) Baska cihazla deneyerek.Cihazdan mi yoksa tesisattan mi oldugunu deneyiniz.

tesisatta pıroblem yok cıhaz dan arızalı parcayıdabuldum mercımekkondansatörden ama başkasını taktım uymadı eşdeğerli parcayı nerden bulabılırım aynısını bulamadım başkacıhazdan söktüm onataktım cıhaz calıştı ama busefer öbürüne parcayok eşdeğeri nedir (gp 60 040 )değeri
emreoney Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-09-2006, 11:33 AM   #31 (permalink)
kaya22
Technical Admin

kaya22'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
servisten bulabilirsin
kaya22 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-09-2006, 07:11 PM   #32 (permalink)
emreoney
Member

saolkaya bulmaya calişiyorum teşekkürler
emreoney Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-10-2006, 11:37 AM   #33 (permalink)
emreoney
Member

Question Yardim Mx

arjadşlar bende yumatu mx varve dispılay bazen acılıyo bazen acıl mıyo va beslemede bitür lü arızayı bulamadım genelde kon dan satörden yapardım amam şım dı hepsi salam gösteriyo fişi takıp cıkarttımda 4. 5 kere gelıyo kapanıyo nerden olabılır acaba yardımcıolursanız sevinirim
şimdiden teşekkürler
emreoney Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-11-2006, 01:43 PM   #34 (permalink)
cevahir53
Senior Member

arkadasım gozumden kacmiş bıraz gec oldu ama c17 c15 kndansaatoru ve cıkısında hızlı dıyot değişinız
cevahir53 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-11-2006, 01:54 PM   #35 (permalink)
emreoney
Member

saolasın cevahir buldum ben arızayı yenede teşekkürler yardımın için teşekkürler trafodakı soğuk leyim lerden yapıyormuş
emreoney Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-11-2006, 06:33 PM   #36 (permalink)
emreoney
Member

arkadaşlar bende yumatu mx varve anten kablosundan
içine sugitmiş ve cıhazın herşeyı calışıyo oksıtlı parcaları değiştirdim ve cıhazdakı sıgnalişiği sınyal alırmış gibi yanıyo ve arıza han gi parcada olabilir
emreoney Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-11-2006, 09:55 AM   #37 (permalink)
cevahir53
Senior Member

yuksek ıhtımal tunerı arızalı arkadasım teknık deyılsen uğrasma cunku tuner sokulup temızlenıp bır umut takıp caliştırılmalı kultarırmı o bakımdan sonra cıkar ortaya
cevahir53 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-01-2007, 10:28 PM   #38 (permalink)
alkara65
Junior Member

Giriş Tarihi: Nov 2006
arkadaşlar MX e elle frekansı nasıl girebilirim?
alkara65 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-01-2007, 10:35 PM   #39 (permalink)
kaya22
Technical Admin

kaya22'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
menü kurulum ok türksat üzerinde yeşil tuş frekanslar gelecek mavi tuş ile düzenleme gelecek ses acma tuşuna bastıhınızda ekle diye secenek gelecek frekansı ve sembol oranını girince ok bas kırmızı tuşa bas 8191 diye 3 secenek gelecek tekrar ok tuşuna bas kanalı arayıp bulacaktır ve bulunan kanal listenin en sonuna kayıt olacaktır
kaya22 Çevrimdışı